Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Χρυσάφι»… από το πόδι του Κωστόφ!

«Χρυσάφι»… από το πόδι του Κωστόφ!

0
akousilaos malona fasi
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη μέσα στις Φάνες επί του Ακουσιλάου πέτυχε ο Άγιος Γεώργιος με 2-1 και έτσι η ομάδα της Μαλώνας απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την τελευταία θέση. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ωστόσο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με συνέπεια να γνωρίσουν τη νίκη. Από την πλευρά του ο «Άγιος» έπαιξε με πάθος και με δύο τέρματα από φάουλ του Κωστόφ έμεινε όρθιος και πήρε τρεις υπεπολύτιμους βαθμούς και μάλιστα εκτός έδρας, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
13’ Ο Καβουκλής εκτέλεσε φάουλ και ο Παστός με προβολή άνοιξε το σκορ για τον Ακουσίλαο (1-0).
17’ Ο Δεληγιάννης σούταρε αδύναμα από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Αλεξανδρής μπλόκαρε τη μπάλα. 
34’ Μετά από σέντρα του Θεοδοσίου, ο Σάββενας με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και ο ίδιος παίκτης με νέα προβολή ανάγκασε τον Λοντάκο να αποκρούσει. 
47’ Το δυνατό σουτ του Δεληγιάννη από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας. 
51’ Σουτ του Θεοδοσίου δίπλα από τα δοκάρια.
55’Ο Κωστόφ εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Αλεξανδρή για την ισοφάριση (1-1). 
70’ Μετά από σέντρα του Γιορδαμνή από αριστερά ο Σάββενας έπιασε ένα πλασέ αλλά ο Λοντάκος απόκρουσε.
76’ Εκτέλεση φάουλ του Κωστόφ, με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Αλεξανδρή για το 1-2.
83’ Ο Παστός επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Λοντάκου πριν απομακρύνουν οι αμυντικοί.
85’ Κεφαλιά του Σάββενα από πλεονεκτική θέση με τον Λοντάκο να αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ.
94’ Κεφαλιά του Παστού ύστερα από εκτέλεση κόρνερ με τους αμυντικούς να διώχνουν στη γραμμή και να κρατούν τη νίκη για τον «Άγιο»
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Πατσιόπουλος, Ορφανός και Τσιβίτης.
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αλεξανδρής, Ευθυμίου (87’ Καραμολέγκος), Θεοδοσίου, Μπιλιάς, Αρφαράς, Παστός, Κασάπι (56’ Ζότα), Κώστας (64’ Γιορδαμνής), Τσίγκρηλας, Καβουκλής, Σάββενας
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Σκόρδας (60’ Ντύρος). Λάμπρου, Λικάι, Χρυσαφίνης, Παρδαλού, Γκίνος (10’ λ.τ. Λούπος, 88’ Τσιαμούρης)), Κόπελος, Κωστόφ, Κολιού, Δεληγιάννης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments