Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η νίκη ήρθε από την… άσπρη βούλα

Η νίκη ήρθε από την… άσπρη βούλα

0
asteras massaron endekada
Dodekanisos

Με ένα γκολ του Χαλίλ Κιλασίν από το σημείο του πέναλτι ο Αστέρας Μ. επικράτησε με 1-0 της Δόξας Κ. και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτητα με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λιγοστές. Σε μια από αυτές η Δόξα «άγγιξε» το γκολ σε μια σέντρα σουτ του Μέμα όταν η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με το πρώτο. Οι Μασαρενοί είχαν την υπεροχή και στο 88΄ ο Μίρτσεφ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Γιαννικουρή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κιλασίν Χ. γράγοντας το 1-0 το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Μαυρουδής, Δουλγέρης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μήλιος, Καλοπήτας, Κιλασίν Χ., Διονυσακόπουλος, Κιλασίν Ε., Βασιλειάδης (52΄ Πλαγγέντης), Μπαϊρακτάρης, Κώστας, Λούππος (91΄ Γρηγοριάδης), Στογιανόφσκι (77΄ Μαυριός), Μίρτσεφ.
ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτου, Χατζησεβαστός, Γιαννικουρής, Κουρζής Ι., Λαμάι (90΄ Χαντάκαρος), Κουρζής Α., Οχτάρας (76΄Παντελής), Πης (85΄ Τσίκνης), Χατζηαντωνίου, Μέμα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments