Αρχική Επικαιρότητα «Εμβολιασμένη οικονομία», ο στόχος του πρωθυπουργού της Βικτώρια!

«Εμβολιασμένη οικονομία», ο στόχος του πρωθυπουργού της Βικτώρια!

1
Dodekanisos

Εκτός οικονομικής ζωής θέλει να αφήσει η πολιτεία της Αυστραλίας Βικτώρια τους μη εμβολιασμένους! Είναι κάτι που ανακοίνωσε ξεκάθαρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός Dan Andrews. Η Βικτώρια βρίσκεται επί του παρόντος υπό δρακόντειους περιορισμούς, με τους κατοίκους της Μελβούρνης-που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού της πολιτείας-να ζουν υπό απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 έως τις 5 το πρωί. Όταν αρθεί το …κλείδωμα, οι μελλοντικοί περιορισμοί θα ισχύουν μόνο για εκείνους που δεν είναι εμβολιασμένοι!

«Θα υπάρξει μια εμβολιασμένη οικονομία και μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό εάν είστε εμβολιασμένοι”, δήλωσε ο Andrews. “Θα περάσουμε σε μια κατάσταση όπου, για την προστασία του συστήματος υγείας, θα αποκλείσουμε άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα”.
Η τοποθέτηση του ίδιου του πρωθυπουργού, απλά …σοκάρει. Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

“Εάν κάνετε την επιλογή να μην εμβολιαστείτε, τότε κάνετε λάθος επιλογή. Δεν θα είναι ασφαλές για τους ανθρώπους που δεν είναι εμβολιασμένοι να περιφέρονται στον τόπο και να διαδίδουν τον ιο».

Ο ίδιος απ’ ότι φαίνεται αγνοεί παντελώς τις έρευνες που κάνουν λόγο ότι και τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν και να κολλήσουν αλλά και να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους. Τα κρούσματα είναι φανερό πως αυξάνονται, ακόμα και σε πολύ εμβολιασμένες χώρες όπως είναι για παράδειγμα το Ισραήλ. Όπως είναι αντιληπτό, η προτεινόμενη «εμβολιασμένη οικονομία» του Andrews προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο, με τον κόσμο να περιγράφουν το σχέδιο ως «ψυχοπαθητικό», και τον Andrews ως «δικτάτορα» και να παροτρύνουν τους Αυστραλούς «να μην συμμορφώνονται» με τους κανόνες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] κόσμο. Και όπως γράφαμε και χθες, οι αρχές στη Βικτώρια ανακοίνωσαν ότι θα «αποκλείσουν τους μη εμβολιασμένους από την […]