Αρχική Επικαιρότητα Η κυβέρνηση θέλει να …ρίξει τους ανεμβολίαστους σε δύσκολο χειμώνα

Η κυβέρνηση θέλει να …ρίξει τους ανεμβολίαστους σε δύσκολο χειμώνα

0
Photo by Spencer Davis on Unsplash
Dodekanisos

Με στόχο να …δυσκολέψει τη ζωή των ανεμβολίαστων και να τους πείσει ότι πρέπει …να αλλάξουν άποψη, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να θέσει σε ισχύ από την ερχόμενη εβδομάδα (13 Σεπτεμβρίου) το ….χειμερινό της σχέδιο. Τα περιοριστικά μέτρα θα αφορούν κυρίως τους ανεμβολίαστους οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και στην μετακίνηση τους (εκτός νομού) αλλά και στην ίδια την καθημερινότητα τους.

Όσον αφορά τα ταξίδια από νομό σε νομό θα πρέπει να κάνουν rapid test (με δικό τους κόστος). Άρα αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ψάχνουν συνεχώς διαγνωστικό κέντρο για να εξυπηρετηθούν. Και παράλληλη δεν θα μπορούν να εισέλθουν σε εσωτερικούς χώρους εστιατορίων και άλλων κέντρων διασκέδασης. Αυτά θα διατίθενται πλέον μόνο για τους εμβολιασμένους.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι το rapid test (για τους ανεμβολίαστους) θα είναι υποχρεωτικό και στα ΚΤΕΛ (και στα τρένα), κάτι που μέχρι στιγμής δεν ισχύει, παρά μόνο στα αεροπλάνα και στα πλοία. Μεγαλώνει δηλαδή η …γκάμα των μέσων μεταφοράς που όσοι δεν έχουν επιλέξει να κάνουν το εμβόλιο θα πρέπει να χρησιμοποιούν το διαγνωστικό τεστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα μπορούν μάλιστα να το επιδεικνύουν (το τεστ) στην έντυπη μορφή του αλλά θα πρέπει να το καταχωρούν στην ειδική σελίδα του gov.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments