Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έμεινε κοντά στην κορυφή ο Ηρακλής

Έμεινε κοντά στην κορυφή ο Ηρακλής

0
nireas iraklis
Dodekanisos

Διατήρησε την επαφή του με την κορυφή ο Ηρακλής Λάρδου ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Κρεμαστής επικρατώντας του Νηρέα με 2 – 0. Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα της Λάρδου εξακολουθεί να μένει ζωντανή στο κυνήγι της 1ης θέσης που οδηγεί στην άνοδο. Στο σημερινό παιχνίδι, ο Ηρακλής ξεκίνησε καλύτερα, ωστόσο σύντομα ο Νηρέας ισορρόπησε και μετά τα πρώτα δέκα λεπτά δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Εκεί μίλησε η κλάση του Καντιμοίρη θα έλεγε κανείς, ο οποίος έκανε καθοριστικές επεμβάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στην επανάληψη και μετά την έξοδο από τον αγώνα του Τσουβαλά (λόγω τραυματισμού), οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλλουν πλήρως τον ρυθμό τους και να φθάσουν τελικά στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. «καθαρίζοντας» τον αγώνα μέσα σε ένα μόλις λεπτό.
Στο 72’ ο Πέρος έκανε το 0 – 1 και ένα λεπτό αργότερα (στο 73’) ο Μπενούρ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Βασιλείου, Πίτσάρη)
ΝΗΡΕΑΣ: Κοσμάς, Καρίνος, Καβάζης, Χειμωνέττος, Κουτσουμπάρης, Στούρης, Τσουβαλάς (63’ λ.τ. Παπαγρηγορίου), Αυγενικού, Καρτάλης (76’ Αλαβάνος), Κουδούνης, Λιαμής (69’ Γερογιάννης)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Διακοβασιλείου, Νικόλι, Ευαγγελόπουλος (57’ Ταγκάεφ), Καφάλας, Πέρρος (76’ Παπαιωάννου), Ευαγγελίδης, Χαρίτος, Φάκας (62’ Μπενούρ), Καλοπήτας, Ευαγγελίδης Ι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments