Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έχει ακόμα σφυγμό ο ΑΟ Πυλίου

Έχει ακόμα σφυγμό ο ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Ο ΑΟ Πυλίου επικράτησε για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας επί του ΑΕΡΑ με 1-0 και έδειξε ότι έχει ακόμα σφυγμό για να διεκδικήσει την παραμονή του μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο Βουκομάνοβιτς σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Οι Βυσσινοί την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστούν εκτός έδρας με τον Αστέρα Βάρης, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Γκάιδα θα υποδεχθεί την Ρόδο.

Στο 3′ λεπτό μετά από μια φάση διαρκείας ο Μεντής έκανε το σουτ, ο Τσαβαρής απομάκρυνε αλλά ο Βουκομάνοβιτς πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο ΑΕΡΑ έπειτα από το γρήγορο γκολ των βυσσινοί πήρε μέτρα στο γήπεδο, ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά όλες οι ευκαιρίες που επιχείρησε σταμάτησαν στον Καζέλη.

Στην τελευταία φάση του αγώνα οι φιλοξενούμενοι σκόραραν, ωστόσο το τέρμα τους ακυρώθηκε από τον πρώτο βοηθό για οφσάιντ .

ΑΟ Πυλίου : Στέφανος Χατζησεβαστός – Δημήμτρης Χρυσόπουλος: Καζέλης, Συντηχάκης, Μούλας, Βουκομάνοβιτς, Μπρίλακης, Κόντζα, Δρόσος (92′ Χατζηβασίλης), Τσιτσεκίδης, Μεντής, Χατζηνικολάου, Τζανουλίνο

ΑΕΡΑ Αφάντου: Δημήτρης Γκάιδας: Τσαβαρής, Κόρλος, Νόνης, Παναγιωτόπουλος, Σταματούλλας, Λεσάϊ, Φερεντίνος, Αντωνίου, Λαθούρης, Κιοσέογλου, Ζέλεφ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments