Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μείωσε στους 3 βαθμούς την διαφορά η Ρόδος!

Μείωσε στους 3 βαθμούς την διαφορά η Ρόδος!

0
Dodekanisos

Με χατ τρικ του Μπαρμπαρούση η Ρόδος πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Πανελευσινιακού με 3-0 για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Παράλληλα μείωσε στους τρείς βαθμούς την διαφορά από τον ΠΑΣ Κορίνθου και τον Παναργειακό που ισοβαθμούν στην 1η θέση. Παιχνίδι για έναν ρόλο με τους πράσινους να είναι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και να μην αφήνουν τους φιλοξενούμενους να κάνουν κάποια αξιόλογη φάση.

Το παιχνίδι:

Άνοιξε στο 4′ λεπτό το σκορ η Ρόδος! Ο Μπαρμπαρούσης που ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα Ελάφια διπλασίασαν τα τέρματα τους. Παράλληλη σέντρα του Δούμτση για τον Μπαρμπαρούση, με τον τελευταίο να νικάει με δυνατό σουτ τον Μύρτα και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 52′ χατ τρικ σημείωσε ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος με ένα ψύχραιμο πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μύρτα. Η Ρόδος ήταν καλύτερη καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δεν είχε όρεξη για αστεία, και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα δώρο του ΠΑΣ Κορίνθου.

ΑΣ Ρόδος: Αθανασόπουλος, Τρόκα (60′ Πατσιαβούρας), Καψάλης, Ζαχαρός, Καρδάμης, Ζανάκης (27′ λτ Λαθύρης), Μπαρμπαρούσης, Λίμα, Δούμτσης (60′ Γκολφινόπουλος), Λάσκαρης, Νικολόπουλος (68′ Ξεπαπαδάκης)

Πανελευσινιακός: Μύρτα, Παϊκόπουλος, Καλομενίδης, Νικολάου (84′ Γιάννι), Νικολόπουλος (84′ Πατίστης), Ξενάκης (71′ Φιλής), Ουράϊ, Τσιόκρης, Φωτόπουλος (84′ Κογιός), Χατζημάρκος, Ζαρίκος (64′ Μαλιαράκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments