Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δυσκόλεψε τη θέση του ο Διγενής

Δυσκόλεψε τη θέση του ο Διγενής

0
Dodekanisos

Πήρε μόνο ένα βαθμό και για πρώτη φορά η απόσταση από τον Διαγόρα Βατίου είναι πλέον στον 1 βαθμό

Ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 αναδείχθηκαν ΑΕ Κατταβιάς και Διγενής Κοσκινού σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα”. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν αρέσει περισσότερο στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μετά το “διπλό” του Διαγόρα Βατίου στο Παραδείσι, ήθελαν να κάνουν και αυτοί νίκη προκειμένου να διατηρήσουν την βαθμολογική απόσταση των τριών βαθμών από την ομάδα της Νότιας Ρόδου.

Οι “κιτρινόμαυροι” του Μανώλη Φρατζή ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και δεν είναι τυχαίο το ότι άνοιξαν πρώτοι το σκορ, “σφραγίζοντας” έτσι την υπεροχή που είχαν στα πρώτα 25 λεπτά. Από εκεί και πέρα, ο Διγενής κατάφερε να βρει έναν καλύτερο ρυθμό, ανεβάζοντας στροφές και κερδίζοντας αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Για τον λόγο αυτό, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο αλλά και νευρικό και από τις δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ όμως οι παίκτες του Γιάννη Καμίτση απάντησαν σχεδόν αμέσως και έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και πέρα, η αναμέτρηση δεν είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις και όσο περνούσαν τα λεπτά ενισχύονταν ολοένα και περισσότερο το σενάριο της ισοπαλίας.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 17′ ο Ζαγκότσης έκανε ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, μπαίνοντας στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Μανωλάγκα ( 1 – 0). Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση αυτή υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πριν ξεκινήσει την κούρσα ο Ζαγκότσης είχε περάσει την πλάγια γραμμή και ως εκ τούτου το παιχνίδι θα έπρεπε να σταματήσει.
Στο 27′ ο Κώτης έκανε μια συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Λυριστής με σουτ πάνω στην κίνηση από πλεονεκτικό σημείο δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ). Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τον σύλλογο του Κοσκινού.
Στο 32′ ο Ζαγκότσης έκανε μια μπαλιά από τα δξειά σε θέση φορ. Εκεί (λίγο έξω από την περιοχή), πετάχθηκε ο Πάπα ο οποίος έτρεξε προς τη μπάλα όμως δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Μοσκιού πέφτοντας στο έδαφος. Ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά όμως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ έξω από την περιοχή και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Διγενή.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Πατσιαούρας πήρε τη μπάλα σε θέση αριστερά στην μεγάλη περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 1. Ήταν η σειρά των γηπεδούχων να διαμαρτηρηθούν στον Τσοπανάκη θεωρώντας πως η μπάλα βρήκε αρχικά στο χέρι του σκόρερ.
Στο 58′ ο Ζαγκότσης ενώ είχε πλάτη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, κοντρόλαρε τη μπάλα και γύρισε πολύ ωραία το σώμα του κάνοντας το σουτ και στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνιά του Μανωλάγκα (2 – 1). Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ για τους γηπεδούχους.
Στο 60′ όμως ο Διγενής “απάντησε”. Ο Κώτης πήρε τη μπάλα στα αριστερά σε μακρινή απόσταση από την περιοχή και προφανώς ήθελε να κάνει μια σέντρα. Η μπάλα όμως πήρε περίεργη τροχιά και προσγειώθηκε στην αριστερή γωνιά του Παπαβεργή που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο, ο Διγενής έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2 – 2).
Στο 64′ ο Παραστατίδης έκανε μια παλικαρίσια κούρσα από τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή. Έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Κοκμότος, Μαυρουδής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Αυγέρης (62′ Κονόμη), Κ. Κιλασίν, Δράμη, Χ. Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης (90′ Ντούπης), Kuci, Ζαγκότσης (70′ Νταϊλάνι), Νασόπουλος, Πάπα
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Γιουλβανίδης, Κώτης, Κατσαμάκης (89′ λ.τ. Μάνο), Ζαχαρίας (25′ λ.τ. Χατζηνικόλας), Μαίλης, Σιαμαντούρας, Μοσκιού, Πατσιαούρας, Λυριστής, Διακάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments