Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έχασε βαθμούς ο Ιάλυσος

Έχασε βαθμούς ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Δυο βαθμούς στο Μενίδι άφησε ο Ιάλυσος ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο παιχνίδι που έδωσε με τον Αχαρναϊκό. Οι «ερυθροκίτρινοι» δεν μπόρεσαν να πιάσουν υψηλά ποσοστά απόδοσης και κυμάνθηκαν μάλλον σε μέτρια επίπεδα, ιδιαίτερα στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο μισό του παιχνιδιού που έδειξαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων μπόρεσαν να κάνουν δυο ευκαιρίες, βάση των οποίων θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ.
Στην επανάληψη, ο Αχαρναϊκός έδειξε πιο δραστήριος και επέβαλλε τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο. Πίεσε μάλιστα περισσότερο τον Ιάλυσο και μετά το 75’ δημιούργησε δυο φάσεις για να σκοράρει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Μπέσσης, Χαραλαμπόπουλος, Μανιδάκης, Τζανέτος, Τασιουλής, Αντζέλι, Μπουλγκουρίδης, Καρβουνίδης, Τσοπανίδης (70’ Αρβανιτάκης), Τσιντώνης (80’ Καραγεώργος, 96’ Δεγαίτης), Μπρέμπος (84’ Αρβανιτάκης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Ομπίνα, Κωνσταντινόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ρεκλείτης, Πετράκος (74’ Μπάρδης), Δωματάς (92’ Κουγιός), Βελλίνης, Δελαπόρτας (85’ Στεφανίδης), Περογαμβράκης (67’ Παπαδόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments