Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μέτρησε η ποιότητα του Διαγόρα

Μέτρησε η ποιότητα του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Αν και αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το …καλημέρα στο παιχνίδι, ο Διαγόρας κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το «διπλό» στην Κρεμαστή επικρατώντας του τοπικού Φοίβου με 2 – 1.
Μόλις στο 4’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όμως από εκεί και πέρα, οι «κυανέρυθροι» επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό και ανέβασαν στροφές αναζητώντας την ισοφάριση. Την πέτυχαν στο 32’ και πίεσαν και για δεύτερο τέρμα πριν τελειώσει το ημίχρονο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη και όπως όλα έδειχναν ήταν απλά θέμα χρόνου να έλθει και το δεύτερο τέρμα. Κάτι που έγινε στο 58’. Η συνέχεια δεν είχε να προσφέρει και πολλά πράγματα στον φίλαθλο κόσμο που ήταν στο γήπεδο μιας και η ποιότητα αλλά και ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσαν κατακόρυφα.

Τα γκολ
Μόλις στο 4’ ο Λαμίν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη κάνοντας το 1 – 0.
Στο 32’ ο Ντουαλά έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Χατζησάββας με κεφαλιά από καλό σημείο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 1.
Στο 58’ ο Ντουαλά και πάλι έκανε μια πολύ όμορφη μπαλιά πάρε – βάλε τον Μπουρλάκη ο οποίος είχε περάσει λίγο πριν στο παιχνίδι και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κακουλίδης (Ναζιρόπουλος, Μαραθωνίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΦΟΙΒΟΣ: Γιαννούλης, Κουδούνης, Μαργαρίτης, Παϊζάνος (32’ λ.τ. Παπασταμάτης), Νικήτας, Γαργάλης (79’ Λαός), Τζελάϊ, Μαντικός (60’ Μπανουσάϊ), Αρφαράς, Λαμίν (60’ Γκινής), Πατσίλης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσάμης, Πινιώτης, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Καρπαθάκης, Χατζησάββας (87’ Αντωνίου), Γλυνός, Χιντζίδης (88’ Τσαγκάρης), Δήμας, Γεωργίου (54’ Μπουρλάκης), Ντουαλά

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments