Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δύσκολα χάνει ο Αστέρας Μασσάρων

Δύσκολα χάνει ο Αστέρας Μασσάρων

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 αναδείχθηκαν ΑΕ Κύπρος και Αστέρας Μασσάρων σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό στα πρώτα 30 λεπτά αλλά από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και ισορρόπησαν μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Αλέξη Κολιάδη έδειξε να …πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά στο τελευταίο τέταρτο το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό και η μπάλα πήγαινε από τη μια περιοχή στην άλλη.
Στο 18’ ο Καραγιάννης έκανε το 1 – 0 και στο 30’ ο Τριπολίτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0). Στο 35’ όμως ο Στεφανάκης μείωσε σε 2 – 1 και στο 56΄ ο Στεφανάκης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Μαυρουδής, Σταυρούλιας)
ΑΕ ΚΥΠΡΟΥ: Τύρελης, Βασιλείου, Στόϊος (68’ Γουλόπουλος), Καστανίδης, Κοντογιώργος, Αμπελάς, Κενενούνης, Καραγιάννης (46’ λ.τ. Ροδίτης), Πρέτσι (56’ Τραγάκης), Βαρβάτος (54’ Τζεμανάκης), Τριπολίτης
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κώστας, Α. Χατζημανώλης, Σακαρέλης, Στογιανόφσκι, Δημητριάδης (61’ Μ. Χατζημανώλης), Δεληγιάννης (54’ Μπέρδης, 66’ Παπαστεφάνου), Κιλασίν, Πονιάς, Μουδάτσος, Στεφανάκης, Φωταράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments