Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μεγάλη νίκη του Ιάλυσου και +7 !

Μεγάλη νίκη του Ιάλυσου και +7 !

0
Dodekanisos

Το 6 στα 6 έκανε η ομάδα του Σάκη Τερζή παίρνοντας την νίκη και σήμερα στο τοπικό ντέρμπι με τον Φοίβο Κρεμαστής με 2-1. Τα γκολ πέτυχαν Μισέλ και Βελλίνης από πλευράς γηπεδούχων, ενώ για τους Κρεμαστενούς ο Μπάρδης.

Ο Ιάλυσος είχε μία διάρκεια σε όλο το παιχνίδι και ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Φοίβο να έχει ρόλο αμυνόμενου.Το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας του Σάκη Τερζή ήταν πως και στα δύο 45λεπτα μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα 10′ , μετά το παιχνίδι ηρεμούσε, με τον Σάββα Ορφανίδη και τους παίκτες του να προσπαθούν να το εξισορροπήσουν. Ο Φοίβος από την στιγμή που σκόραρε και μετά πίεζε και έψαχνε το τέρμα της ισοφάρισης, όμως η καλή άμυνα του Ιάλυσου σε συνδιασμό με το άγχος που ίσως να υπήρχε από πλευρά φιλοξενούμενων διατήρησε το σκορ σε 2-1 και την νίκη του «Τοξοβόλου».

Το φιλμ του αγώνα:
2′ Πρώτο σουτ στο παιχνίδι με τον Στεφανίδη να μην το πιάνει καλά, εύκολη υπόθεση για τον Μιχαλάκη.
7′ Ο Σταυλάς έβγαλε ωραία σέντρα στην άμυνα του Φοίβου και ο Γεωργίου έκανε το σουτ όμως η μπάλα λίγο πάνω από την εστία.
35′ Ευκαιρία με τον Σταυλά να ανεβαίνει από την άμυνα να φθάνει εκτός μεγάλης περιοχής αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και κατέληξε πολύ μακριά από την εστία του Φοίβου.
42′ Στην κόντρα επίθεση ο Φοίβος έκανε ένα γέμισμα, όμως ο Γκινής έκανε μια αδύναμη κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε πολλά μέτρα άουτ.
Στο 51′ σουτ του Χειμωνέτου η μπάλα άουτ
Στο 53′ λάθος πάσα που έγινε από την άμυνα του Ιάλυσου ο Πατσίλης πήγε να το εκμεταλλευτεί και να βγει τετ-α-τετ ωστόσο ο Τσούπρος έκοψε τελευταία στιγμή.
Στο 57′ εκτελέστηκε φάουλ απευθείας από τον Γαργάλη, ο Ανδρούτσος έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε.
Στο 58′ μπήκε στην μεγάλη περιοχή ο Δελαπόρτας σούταρε, όμως η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Μιχαλάκη
64′ Ο Γεωργίου μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε και ο Μιχαλάκης έδιωξε. Πολύ καλή φάση, ίσως η καλύτερη για Ιάλυσο μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο.
ΓΚΟΟΟΛ Στο 69′ ο Ιάλυσος κάνει το 1-0 ο Μισέλ έπιασε ένα πανέμορφο γυριστό μετά από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
ΓΚΟΟΟΛ Στο 77′ πανομοιότυπο γκολ για Ιάλυσο. Ο Βελίνης κάνει ένα γυριστό μετά από εκτέλεση κόρνερ και 2-0 για Ιάλυσο.
Στο 79′ σουτ του Χειμωνέτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πολύ καλή φάση για Ιάλυσο όμως το σουτ πάνω από την εστία.
ΓΚΟΟΟΛ Στο 81′ Ο Γκινής με τον Αρφαρά συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να περνάει στον Μπάρδη και αυτός να πλασάρει και να νικάει τον Ανδρούτσο. Ιάλυσος Φοίβος 2-1.
85′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Μπάρδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκινή έσκασε και ήρθε στα χέρια του Ανδρούτσου

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Χειμωνέτος(59′ Κόλα), Σταυλάς, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλεΐτης(75′ Αθανασίου), Περογαμβράκης, Μισέλ, Στεφανίδης(59′ Λαμίν), Γεωργίου(72′ Βελλίνης), Δελαπόρτας
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Μιχαλάκης, Στέλλας, Τερζίου, Παϊζάνος, Νικήτας, Γαργάλλης(87′ Ταφάνι), Καραγεωργίου(65′ Τζελάι), Πατσίλης(72′ Μπάρδης), Γκινής Αρφαράς, Χατζησάββας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments