Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” στο πρώτο ημίχρονο η Αθλέτικο

“Καθάρισε” στο πρώτο ημίχρονο η Αθλέτικο

0
Dodekanisos

Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, η Αθλέτικο Αφάντου «καθάρισε» εύκολα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τον Πολύστρατο Λαέρμων τον οποίο κέρδισε εντός έδρας με 3 – 1. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία τους τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και έφθασαν μάλιστα πολύ κοντά και στην επιτυχία ενός τέταρτου τέρματος χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Από τοπ 65’ και μετά οι Λαερμενοί ανέβασαν στροφές όμως ήταν φανερό το πρόβλημα που είχαν στην ανάπτυξη τους με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία.

Στο 2’ ο Ταντίκης έκανε το 1 – 0 και στο 25’ ο Λαουδίκος πέτυχε το 2 – 0. Ο ίδιος παίκτης στο 41’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε ο Παπαβασιλείου.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Δημητριάδης, Κωτσόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Χατζηνικόλας, Μοσχιδιού, Σταμούλης, Μοσχούς, Στάθης, Καλογήρου, Κούτρη, Χαμαλής (60’ Ζευκίδης), Λαουδίκος (74’ Παπανικολάου), Γεννημαχλέλης (32’ Τζελάϊ, 72’ Γιαννίκης), Ταντίκης
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ; Δημητρίου, Παπακώστας (46’ Αναστασιάδης), Κωστίδης, Κανέλλης, Φλάγκος (46’ Παπαβασιλείου),Μπακαρής, Μπάλλα, Γανωτάκης (63’ λ.τ. Κόνιαρης), Κυρίτσης, Χατζημιχαήλ, Παπαντωνίου (28’ Κούτρας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments