Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δυσκόλεψε το μέλλον του

Δυσκόλεψε το μέλλον του

0
diagoras_nikolakakis
Dodekanisos

Δυσκόλεψε και άλλο τη θέση του στη βαθμολογία ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι», γνώρισαν την τέταρτη συνεχόμενη τους ήττα με 3 – 1 αυτή τη φορά από το Νικολακάκη στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου και έτσι έμειναν χωρίς πόντο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο του διάστημα ήταν μέτριο, με τον Διαγόρα να προσπαθεί στο πρώτο ημίχρονο κυρίως με τον Χουστουλάκη από τον άξονα να κάνει κάτι και στην επανάληψη με τον Χατζηπέτρο από τα πλάγια, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι αντίπαλοι στηρίχθηκαν κυρίως στις αντεπιθέσεις και μπόρεσαν αν είναι πιο ουσιαστικοί, προσθέτοντας έτσι άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Τα γκολ
Μόλις στο 7’, ο Παπαναστασίου προσπάθησε να κάνει κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ. Η μπάλα χτύπησε σε αμυνόμενο και άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0 – 1.
Στο 41’ ο Τύρελης μάρκαρε τον Εβορούμ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο «παθών» πετυχαίνοντας το 0 – 2.
Στο 50’, ο Χατζηπέτρος έκανε τη σέντρα και ο Διακάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1 – 2.
Στο 81’ ο Σπυρίδης έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Στο 75’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νίκας και έτσι οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τύρελης, Ζούνης (21’ Γ. Κωνσταντινίδης), Χατζηπέτρος, Κενενούνης, Κιλασίν, Καρπούζης, Σκυλλαράκης, Χουστουλάκης, Διακάκης, Σίνης (90’ Καραγιάννης), Ζωάννου
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ: Τσούνης, Θεοδώρης, Νίκας, Πετρουπιός, Σπυρίδης, Ανδρεάδης, Τερζίεβ, Κωβαίος (74’ Πιτσούνης), Εβορούμ, Σπυρίδης, Παπαναστασίου (90’ Τσιτοφώτος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments