Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δίκαιη νίκη του ΑΣ Χάλκης

Δίκαιη νίκη του ΑΣ Χάλκης

0
xalki_omonoia1
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΑΣ Χάλκης ο οποίος επικράτησε με 2 – 0 της Ομόνοιας Γενναδίου, σε παιχνίδι που έγινε σήμερα (Κυριακή) στο γήπεδο Κοσκινού. Οι παίκτες του Άγγελου Φραγκάκη ήταν πιο ουσιαστικοί από τον αντίπαλο τους και έτσι μπόρεσαν να πάρουν το «τρίποντο». Το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανιαρό και χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Το μόνο αξιοσημείωτο είναι το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 20’ καθώς και δυο πολύ καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους λίγο πριν από την ανάπαυλα. Μελανό σημείο, ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη Καρασάββα ο οποίος συγκρούστηκε με τον Ζενζεφίνη και έπεσε στο έδαφος με αιμορραγία στη μύτη. Μάλιστα πήγε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ένα μικρό κάταγμα στη μύτη και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του και μάλιστα επέστρεψε στο γήπεδο πριν το τέλος του παιχνιδιού για να δει το φινάλε.
Στην επανάληψη έγινε καλύτερο παιχνίδι (σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο), με φάσεις και από τις δυο πλευρές. Οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν να πετύχουν άλλο ένα τέρμα, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη.
Τα γκολ
Στο 20’ ο Μπιζάτης με ωραίο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ (1 – 0). Στο 76’ συνδυάστηκαν πολύ ωραία από τα δεξιά ο Καβουκλής με τον Παπαλαζάρου και ο τελευταίος με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2 – 0.
Στο 80’, μετά από σουτ των φιλοξενουμένων, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Φωτιάδη και ο διαιτητής Αντώνης Παπαβασιλείου έδωσε πέναλτι μετά από υπόδειξη του β’ «βοηθού» Μιχάλη Ράδου. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αντωναράς αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Παπαβασιλείου (Φραγκίνης, Ράδος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ζενζεφίνης, Χριστοδούλου, Ζαμαντάκης, Φωτιάδης, Καλλιώρας, Μπιζάτης, Κωστίδης, Κάργας (62’ Ταμπάκ), Καβουκλής, Τσιμπιζίδης (81’ Ψαράς), Παπαλαζάρου (88’ Παπαθεοδώρου)
ΟΜΟΝΟΙΑ: Κρητικός, Κλημαντής, Χατζηκώστας, Σ. Πιζήμολας, Σ. Μπαϊράμης, Καρασάββας (45’+ Κρητικός), Αντωναράς, Ανανιάδης, Σ.Ι. Πιζήμολας, Στογιανούσκι, Σταματάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
xalki_omonoia2xalki_omonoia3

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments