Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες (video)

Αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες (video)

0
telxinida_limnos
Dodekanisos

Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν οι νεαροί παίκτες της ομάδας Τελχινίδας στο παιχνίδι που έδωσαν κόντρα στο Λήμνος Sports Club στο πλαίσιο της 1ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι φιλοξενήθηκε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου και το κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με 3 – 0 σετ. Πιο έμπειρη η ομάδα της Λήμνου, δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες για να επικρατήσει και να πάρει έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού (το παιχνίδι ήταν νοκ άουτ). Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι νεαροί αθλητές του Νίκου Τσιντομηνά έκαναν φιλότιμη προσπάθεια και μπόρεσαν σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού να κοντράρουν τους αντιπάλους τους. Τόσο στο δεύτερο, όσο και στο τρίτο σετ. Όμως η εμπειρία του Νίκο Σαμαρά και της παρέας του, ήταν το στοιχείο που έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να κερδίσουν το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στις εξέδρες του Βενετοκλείου έδωσε αρκετός κόσμος ο οποίος απόλαυσε το παιχνίδι σε όλη του την διάρκεια.
Τα σετ: 13 – 25, 20 – 25, 17 – 25
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ: Μιχάλης Τσιμισίρης, Ντάνιλε Γκένοφ, Μιαούλης Χειμωνέτος, Κώστας Χειμωνέτος, Σταύρος Ρουσσέτος, Ροσέτος Σταυλάς, Γιάννης Λάλουσης, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Κλένσι Ορμενάϊ, Γιάννης Καρύδας, Στέλιος Χαρισίδης και Ευθύμιος Καλημεράκης
ΛΗΜΝΟΣ: Νίκος Σαμαράς, Κώστας Νικηφορίδης, Σωτήρης Μελάς, Σάββας Περτσέλης, Αντώνης Τερνιώτης, Αλέξης Αλεξάκης, Θάνος Μανίκας και Τάσος Δεληγιάννης.

{youtube}9KRPAtsKvoE{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments