Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Διπλό” για τον ΔΙΑ στα Μαριτσά

“Διπλό” για τον ΔΙΑ στα Μαριτσά

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕ ΔΙ.ΑΣ πέρασε νικηφόρα από τα Μαριτσά, επικρατώντας του τοπικού Ηρακλή με 2 – 1. Οι φιλοξενούμενοι στο διάστημα αυτό έλεγξαν το παιχνίδι και ουσιαστικά επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Στην επανάληψη, ο Ηρακλής κέρδισε ορισμένα μέτρα και κατάφερε να γίνει πιο δραστήριος όμως είχε απέναντι του μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα που δεν μπορούσε εύκολα να διασπάσει.

Στο 10’ ο Φονσέκα αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα Κουμέντο με πλασέ στην κεντί εστία έκανε το 0 – 1 ενώ στο 24’ ο Μπεκιρλάρι με πλασέ μετά από πάσα του Φονσέκα έκανε το 0 – 2. Στο 84’ ο Γεωργαλλής κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Λάζος, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Φελεσάκης (21΄ Βασιλώττος), Τσούφιος, Καλαϊντζίδης (58΄ Γεωργαλλής), Παπαδημήτρης, Σκόρπος, Λερογιάννης, Λενιού (46΄ Αναγνώστου), Σπάρταλης (79΄ Ανδρεόπουλος), Παφιάκης, Κούρος
ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Χατζηβασίλης, Ιωαννίδης, Μποΐλης, Βλαντιμίροφ, Χατζησουλεϊμάν (67΄ Μαργαρίτης), Μπεκιρλάρι (85΄ Γκεστένια), Τσιπιζίδης, Φονσέκα (79΄ Κάρλος), Συνεσίου (73΄ Πης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments