Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η Ρόδος έκανε το χρέος της

Η Ρόδος έκανε το χρέος της

0
Dodekanisos

Στα τελευταία δέκα λεπτά «καθάρισε» η Ρόδος, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα στην Κω για το κύπελλο. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με το ευρύ 4 – 1 του Διγενή στα Κοσκινού, πετυχαίνοντας όμως τα δυο τους τέρματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Όσο το σκορ ήταν στο 1 – 2, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ήταν ρευστό και ο Διγενής ήταν πάντα μέσα στο παιχνίδι. Άσχετα βέβαια αν τα «ελάφια» ήταν καλύτερα σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και χωρίς να πιάσουν υψηλά ποσοστά απόδοσης μπορούσαν να είναι μπροστά στο σκορ.

Πάντως, οι παίκτες του Διγενή έκαναν τη δική τους φιλότιμη προσπάθεια και μέχρι ένα σημείο τα πήγαν μάλιστα αρκετά καλά. Πλήρωσαν όμως σοβαρά λάθη που έκαναν κυρίως στο χώρο της άμυνας (τα δυο πρώτα γκολ της Ρόδου ήταν ουσιαστικά …δώρο καθώς έγιναν σοβαρά λάθη).
Στο 25’ ο Μανωλάγκας έκανε λάθος πάσα με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι παίκτες της Ρόδου μέσα στην περιοχή του Διγενή. Ο Δημητριάδης έκανε το πλασέ, ο τερματοφύλακας του Διγενή απόκρουσε, όμως η μπάλα έφθασε και πάλι στον ίδιο που με νέο σουτ έκανε το 0 – 1.

Στο 28’ ο Λυριστής εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαίλης με κεφαλιά πάσα βρήκε στην καρδιά της άμυνας τον Πατσιαούρα ο οποίος με ένα πολύ ωραίο ανάποδο πλασέ έκανε το 1 – 1.
Στο 37’ ο Μπίσα που εκμεταλλεύτηκε λάθος πάσα του Μοσκιού, «έκλεψε» τη μπάλα, προχώρησε και με σουτ λίγο έξω από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στη γωνία κάνοντας το 1 – 2.
Στο 86’ ο Μπίσα και πάλι μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και με ένα πολύ έξυπνο σουτ στην κλειστή γωνία πέτυχε το 1 – 3, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.
Στο 88’ ο Κιοσέογλου από τα αριστερά «έσπασε» τη μπάλα σε θέση φορ και ο Αλιμερκάϊ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Τσέτσος, Ναζιρόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μοσκιού (72’ Κατσαμάκης), Κώτης, Ζαχαριάς, Γιουλβανίδης, Μαίλης, Χατζηνικόλας, Σιαμαντούρας (83’ Εξουζίδης), Διακάκης (64’ Κετσές), Λυριστής, Πατσιαούρας
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Καντιμοίρης, Χατζηπέτρος (64’ Κιοσέογλου), Σουλάϊ, Κρητικός, Τριχάκης, Αλιμερκάϊ, Κώστα (59’ Κεχαγιόγλου), Δημητριάδης (71’ Αμπελάς), Τσουλάκος (78’ Κάπος), Μπίσα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments