Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Διεθνές τουρνουά squash

Διεθνές τουρνουά squash

1
squash afisa2
Dodekanisos

Ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης διοργανώνει από την Πέμπτη 20 Ιουνίου έως και την Κυριακή 23 Ιουνίου Διεθνές Τουρνουά Σκουός Οπεν κατηγορίας 4* βαθμολογούμενο από την Πανελλήνια Ένωση Φίλων Τοιχοσφαίρισης (ΠΕΦΤ). Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εκγατάστασεις του ξενοδοχείου Sheraton.

Στο τουρνουά έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους επαγγελματίες παίκτες. Οι πιο ισχυρές συμμετοχές είναι αυτές του Shawn Le Roux από την Νότιο Αφρική και μεγαλωμένο στην Αγγλία ο οποίος είναι αυτή την στιγμή στο Νο 48 στην παγκόσμια κατάταξη της PSA και του Άγγλου Robbie Temple Νο 104 στην παγκόσμια κατάταξη. Στο τουρνουά θα συμμετάσχει και ο Paul Gregory o μεγαλύτερος παίκτης σκουός που έχει αναδειχθεί και με τα ελληνικά χρώματα με καλύτερη θέση της καριέρας του το Νο 11 της παγκόσμιας κατάταξης. Ακόμα θα συμμετέχουν ο Αυστραλός Courtney West που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Νο 232 PSA, ο έλληνας ομογενείς Harry Londy με καλύτερη θέση την Νο 338 PSA και ο Liad Hare από τους καλύτερους παίκτες στο Ισραήλ.

Από τοπικό επίπεδο συμμετέχουν σχεδόν όλα τα μέλη του Ροδιακού Ομίλου οι οποίοι θα αντιμετωπίσουνε παίκτες από την υπόλοιπη Ελλάδα (Αθήνα, Θες/νίκη, Πάτρα, Κέρκυρα, Κρήτη). Οι συμμετοχές στους άνδρες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 60 ενώ στις γυναίκες θα φθάσουν τις 15.

Το τουρνουά γίνεται με την υποστήριξη του ξενοδοχείου Sheraton αλλά και πολλών άλλων χορηγών. Για τον λόγο αυτό ΔΣ του Ομίλου ευχαριστεί θερμά
το ξενοδοχείο Olympic Hotel, τα σούπερ μάρκετ Πάππου, το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Colorado, τον μπαρ Εσπερινός, το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Χάρη Ναχνά, την εταιρία ΚΑΛΟΠΕΤΡΗ, το Castelo Rosso, τα κοσμηματοπωλεία Κουνάκη, το ταξιδιωτικό γραφείο Rhodian Tours and Transfers, την Pizza Fan, την εταιρία Χατζημανώλη και το ενεργειακό ποτό Qube, την εταιρία Tecnifibre, το Chrisberg fitness store και την εταιρία Collectifi.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΤΑΣΟΣ
ΤΑΣΟΣ
10 years ago

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ