Ανακοίνωση του Διαγόρα

0

Από τον Γ.Σ. Διαγόρας, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Ο Γ.Σ. Διαγόρας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό του νησιού μας την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαλαμαστράκη, που με το εξαιρετικό του ήθος και την αγωνιστικότητά του θα ενισχύσει σημαντικά την τεράστια προσπάθεια που γίνεται για την ώθηση του Διαγόρα προς το μέλλον και τη δόξα. Η «σημαία του Διαγόρα» γύρισε στο σπίτι της!
Καλώς ήρθες και πάλι αγαπημένε μας Γιώργο στη μεγάλη οικογένεια του Διαγόρα!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014
Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η πώληση των «Εισιτηρίων διαρκείας» περιόδου 2013-2014. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να ενισχύσουν την όλη προσπάθεια της ομάδας, προκειμένου να κάνει μια ισχυρή αγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.
Με την συμπαράστασή σας ήμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα βρεθεί ξανά ψηλά, όπου της αξίζει να βρίσκεται πάντα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Λέσχη του συλλόγου (πλατεία Διαγόρα 1) και στο τηλέφωνο 22410/28577 και ώρα 9 το πρωί έως 12.30 μ.μ. και 17.30-20.30.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή και συμβολή σας στην όλη προσπάθεια.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο Γ.Σ. Διαγόρας και οι φίλαθλοί του συγχαίρουν τον Φοίβο Κρεμαστής για τη δίκαιη κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Η επιτυχία του μας έκανε όλους περήφανους και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.