Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τουρνουά στη μνήμη του Παπαοικονόμου

Τουρνουά στη μνήμη του Παπαοικονόμου

0
papaoikonomou kostas
Dodekanisos

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου – Διαγόρα διοργανώνει υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ ποδοσφαιρικό τουρνουά στη μνήμη του Κώστα Παπαοικονόμου. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 6μ.μ στο γήπεδο της Κρεμαστής με την συμμετοχή επίσης των παλαιμάχων ομάδων του ιστορικού Πανιώνιου Σμύρνης και του Φοίβου Κρεμαστής. Οι τρείς ομάδες τιμούν με την παρουσία τους, στο τουρνουά, την μνήμη ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Καλούμε λοιπόν τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να παρευρεθεί στην εκδήλωση όπου συμπίπτει με την κατάκτηση του κυπέλου ερασιτεχνών από τον Φοίβο έτσι ώστε συνάμα όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε την ομάδα της Κρεμαστής για την μεγάλη της πανελλήνια διάκριση.
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου – Διαγόρα συγχαίρει την διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Φοίβου για την κατάκτηση του κυπέλου που έκανε υπερήφανη όλη την Δωδεκάνησο και επιπλέον έστειλε το τρόπαιο στα δικά της παιδιά, στον Φίλιππο Δελαπόρτα και στον Γιάννη Τσιβίλογλου που το σήκωσαν ψηλά στον ουρανό…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments