Αρχική Videos “Δεν υπάρχει μέλλον, αναπόφευκτος ο πυρηνικός πόλεμος!”

“Δεν υπάρχει μέλλον, αναπόφευκτος ο πυρηνικός πόλεμος!”

0

«Μην ανησυχείτε για το μέλλον γιατί …δεν υπάρχει μέλλον», ανέφερε σε πρόσφατο άρθρο του ο Πολ Κρέγκ Ρόμπερτς ο οποίος ήταν κάποτε υπεύθυνος για το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης Ρίγκαν. Ο ίδιος αναφέρει και τα εξής: «Οι προπαγανδιστές της Ουάσιγκτον κατηγορούν για όλα τη Μόσχα. Οι νεοσυντηρητικοί στην Ουάσιγκτον είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας και επομένως επικίνδυνοι. Γιατί ελέγχουν απόλυτα την πολιτική των ΗΠΑ», τόνισε και πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Δεν βλέπω διέξοδο από αυτήν την κατάσταση. Οι νεοσυντηρητικοί ελέγχουν όλες τις μεγάλες κυβερνητικές υπηρεσίες, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, το Πεντάγωνο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ελέγχουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, τα think tanks και τα ιδρύματα. Δεν μένει λοιπόν τίποτα άλλο παρά να απολαύσουμε τη ζωή και να περιμένουμε έναν πυρηνικό χειμώνα».

Σύμφωνα με τον Ρόμπερτς, το Κρεμλίνο έχει αναγνωρίσει την κατάσταση και ετοιμάζεται να «εξολοθρεύσει τον εχθρό που θέλει να καταστρέψει τη Ρωσία». Δεν υπάρχουν λοιπόν λίγα που μπορούν να γίνουν, όλες οι πιθανές λύσεις στο πρόβλημα δεν είναι ρεαλιστικές ή δεν θα λειτουργήσουν επειδή η κατάσταση είναι απελπιστική.  «Τι μπορεί να γίνει; Το Κρεμλίνο δεν πιστεύει πια ούτε εμπιστεύεται την Ουάσιγκτον, έτσι οι Ρώσοι δεν θα πίστευαν καμία διαβεβαίωση», αναφέρει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments