Αρχική Videos O Robert Kennedy Jr. “κατεβαίνει” στις εκλογές των ΗΠΑ

O Robert Kennedy Jr. “κατεβαίνει” στις εκλογές των ΗΠΑ

0

Υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2024 θα είναι και ο Robert F. Kennedy Jr. Αν και είναι εγγεγραμμένος Δημοκρατικός, ο Κένεντι είναι γνωστό ότι αντιτίθεται σε πολλές πολιτικές της τρέχουσας κυβέρνησης, όπως για παράδειγμα σε αυτές που ακολουθήθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας όπου ήταν σθεναρά απέναντι.

«Η Αμερική υφίσταται μια αποκαλυπτική πόλωση των φυλών πιο τοξική και επικίνδυνη από κάθε άλλη φορά μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο», είπε ο Κένεντι στους The Epoch Times, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την κατάθεση της υποψηφιότητας του. Ο ίδιος τόνισε και τα εξής: «Και ενώ οι Δημοκρατικοί μάχονται με τους Ρεπουμπλικάνους, οι ελίτ απογυμνώνουν τη μεσαία τάξη μας και δηλητηριάζουν τα παιδιά μας.  Θα εστιάσω την εκστρατεία μου, όχι στα θέματα που μας χωρίζουν αλλά στις κοινές μας αξίες. Μαζί μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία της Αμερικής».

Σύμφωνα με τον Κένεντι, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) έχει γίνει «μια κυβέρνηση εντός της κυβέρνησής μας» και ένας «όγκος» στο αμερικανικό σύστημα και πρότεινε να διορθωθεί η υπηρεσία με την εφαρμογή ενός ξεχωριστού οργάνου εποπτείας πάνω της.

Ο Κένεντι είναι ο δεύτερος υποψήφιος που δήλωσε υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ακολουθώντας τη Μαριάν Γουίλιαμσον. Ο πατέρας του Κένεντι, ο αείμνηστος γερουσιαστής Robert Kennedy (DN.Y.), δολοφονήθηκε όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία το 1968. Ο θείος του, Πρόεδρος John F. Kennedy, δολοφονήθηκε στο Τέξας το 1963.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments