Αρχική Videos Αυξάνεται κατακόρυφα η δημοτικότητα του Τραμπ μετά το κατηγορητήριο

Αυξάνεται κατακόρυφα η δημοτικότητα του Τραμπ μετά το κατηγορητήριο

0

Κατακόρυφα αυξάνεται η δημοτικότητα του Donald Trump μετά την απαγγελία 34 κατηγοριών από δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του «Yahoo News-SouthGov», που διεξήχθη αμέσως μετά το κατηγορητήριο. Το 57% των ερωτηθέντων προτιμάει τον Τραμπ από τον πολιτικό του αντίπαλο, τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, ο οποίος υποστηρίζεται από το 31% των συμμετεχόντων στην έρευνα. Πρόσφατα, τον Φεβρουάριο, ο Desantis πρωτοστάτησε σε αυτόν τον αγώνα.

Ο Τραμπ υποστηρίζεται από έναν αυξανόμενο αριθμό ανεξάρτητων ψηφοφόρων, κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου. Μια άλλη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στις 3 Απριλίου από το Reuters και την Ipsos έδειξε επίσης ότι το 48 τοις εκατό των Ρεπουμπλικανών δήλωσαν ότι θέλουν τον Τραμπ ως υποψήφιό τους, από 44 τοις εκατό τον Μάρτιο.

Ο Ντεσάντης είχε 30 τοις εκατό τον Μάρτιο, ενώ το ποσοστό αυτό μειώθηκε στο 19 τοις εκατό μετά το κατηγορητήριο κατά του Τραμπ. Μια δημοσκόπηση του CNN που δημοσιεύθηκε πριν από τη δίκη έδειξε ότι η πλειοψηφία των Ρεπουμπλικανών δεν πιστεύει ότι αυτό που φέρεται να έκανε ο Τραμπ ήταν παράνομο και ακόμη λιγότεροι δεν πιστεύουν ότι ήταν λάθος. Αν και το 60% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση υποστηρίζει το κατηγορητήριο κατά του Τραμπ, οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν ότι πρόκειται για πολιτικό ελιγμό και το 76% ότι η πολιτική έπαιξε ρόλο σε αυτή την υπόθεση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments