Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν δυσκολεύτηκε ο Πολύστρατος

Δεν δυσκολεύτηκε ο Πολύστρατος

0
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Πολύστρατος επικράτησε εύκολα με 5-1 του Αγ. Γεωργίου Μαλώνας και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο στον όμιλο Αστέρα Μ. .

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με κοντινό πλασέ του Μπουμπουλάκη στο 24΄. Ενώ στο 39΄ ο Παπαβασιλείου με κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.Αυτό το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Μαλωνίτες μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Χατζημανώλη. Στο 52΄ ήταν σειρά του Ίκαρου Τριπολίτη να χριστεί σκόρερ αφού με κεφαλιά έκανε το 3-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κοιλιάς με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 87΄ ο Τριπολίτης με καρφωτή κεφαλιά. Νασημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κοστόφ για εξύβριση.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Διακοφιλιππής (Καραβελαντζή, Ροδίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνίκιολης, Παπακώστας, Μπουμπουλάκης, Κωστίδης, Γεωργιάδης, Χατζημιχαήλ (77΄ Χατζηκαλημέρης), Γεωργαλλής (41΄ Κοιλιάς), Παπαβασιλείου (71΄ Κούτρας), Παπαστεργής, Αναστασιάδης, Τριπολίτης.

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Γιωργάς, Κόπελος, Σκορδάς, Παρδαλός (46΄ Κοντόγιαννος), Κοστόφ, Χατζηνικόλας, Φαρμακαλής (70΄ Κακκούλης Θ.), Γερακούδης, Αφαντενός (46΄ Κακκούλης Ε.), Χατζημανώλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments