Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: “Καθάρισε” ο Ιάλυσος

Εφηβικό: “Καθάρισε” ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Ωραίο παιχνίδι και τέσσερα γκολ παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Κρεμαστής για την αναμέτρηση του Φοίβου με τον Ιάλυσο στο πλαίσιο του Εφηβικού πρωταθλήματος.

Οι νεαροί παίκτες του Ιάλυσου ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και έφθασαν στη νίκη με 3 – 1 που ήταν η τέταρτη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι πάντως άνοιξαν το σκορ στο 22′ με σουτ του Πάττα έξω από την περιοχή και κακό υπολογισμό του τερματοφύλακα Γιορδαμνή (1 – 0). Από εκεί και πέρα, ο Ιάλυσος ανέβηκε και στο 24′ ο Κελόγλου ενώ ήταν μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, είδε τον τερματοφύλακα εκτός θέσης και με ένα ωραίο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40′, ο Αναγνώστου εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση δυο αμυντικών του Φοίβου και με ωραίο πλασέ έκανε το 1 – 2.

Ο Ιάλυσος μπήκε δυνατά στην επανάληψη και δημιούργησε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει με πρωταγωνιστή τον Λιαμή. Στην πρώτη περίπτωση η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στη δεύτερη από θέση τετ α τετ ο Μύταρης κατάφερε να αποκρούσει. Στο 59′ ο Λιαμής βρέθηκε και πάλι σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Φοίβου απόκρουσε και πάλι. Στην επαναφορά της όμως η μπάλα έφθασε στον Καρδούλια που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χατζηαλεξίου (Τσέπουρας, Τσακμακίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Μύταρης, Μπούτσκα, Πάττας, Τσόκα, Ντελλάκης, Πολυχρόνης, Παπαντωνίου, Κουδούνης, Μακρής, Μαλάϊ, Τσανάϊ (Στον πάγκο έκατσαν οι Σμαραγδιός, Μπατζίλας, Αγγελακόπουλος και Ζαχαρόπουλος)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Γιορδαμνής, Γερασιμίδης, Ζώης, Ντάλλας, Μωϋσάκος, Γαλατάς, Λιαμής, Καρδούλιας, Μάκρας, Κελόγλου, Αναγνώστου (Στον πάγκο έκατσαν οι Καραβόλιας, Χαρτοφύλλης, Σιμιτζής, Μοσχής, Χρυσός, Στεφανίδης και Κιουζελέρ).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments