Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεν άντεξε στα Φιλιατρά και ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 Ο ΑΟ...

Δεν άντεξε στα Φιλιατρά και ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 Ο ΑΟ Πυλίου!

0
Α.Ο. Πυλίου Κω / Facebook
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι «Βυσσινοί» ηττήθηκαν από την Εράνη Φιλιατρών. Η ομάδα του ΑΟ Πυλίου προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με τον Δρόσο, η Εράνη όμως πήρε μέτρα στο γήπεδο μείωσε στο 37′ και έκανε την ολική ανατροπή στο 43′, έπειτα ανέβασε το δείκτη του σκορ για το τελικό 4-1. Το σύνολο του Χατζησεβαστού βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πρέπει να πάρει αρκετά θετικά αποτελέσματα για να ξεφύγει από τις «περιπέτειες»..

Στο 9′ λάθος στην άμυνα στην καρδιά της άμυνας της Εράνης Φιλιατρών. Ο αμυντικός προσπάθησε να τριπλάρει τον Δρόσο, αυτός του έκλεψε την μπάλα και με ήρεμο πλάσε άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Πυλίου!

Πάνω στην γραμμή ο Μπριλάκης αποσόβησε το γκολ για τους γηπεδούχους, ο Καραμπέτσος, είδε την λανθασμένη έξοδο του Καζέλη, έκανε το σουτ αλλά ο έμπειρος αμυντικός διάβασε την φάση. Στο 27′ ο Λάλκοβιτς έπιασε μια κεφαλιά αλλά ο Σαββίδης είπε όχι με τα ακροδάχτυλα του. Στο 37′ ο Κωνσταντόπουλος έβγαλε την σέντρα έπειτα από ατομική προσπάθεια και ο Φάκης ακούμπησε τόσο όσο χρειάστηκε την μπάλα και την έσπρωξε στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο δημιουργός θα γινόταν σκόρερ αλλά δεν βρήκε την μπάλα έτσι όπως ήθελε και πέρασε άουτ.

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο 43′ έξω από την μεγάλη περιοχή η Εράνη εκτέλεσε φάουλ. Ο Καραμπέτσος έβγαλε την σέντρα, ο Καπλάνης ήρθε από πίσω και με κεφαλιά έκανε την ολική ανατροπή 2-1! Επιστροφή με γκολ για τους γηπεδούχους, μόλις 37 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Φακής για να σημειώσει το γκολ στο 2ο ημίχρονο! Ο Μπάρκας του σέρβιρε την κάθετη πάσα και ο Σερραίος επιθετικός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο 82′ ο Δρόσος είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 83′ ο Καπλάνης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα με κεφαλιά και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του για το 4-1.

Εράνη Φιλιατρών : Γιακαλής : Σαββίδης, Σινάνη, Κουλιανός, Μπουρδέκας, Τσερμπές, Καπλάνης, Παπαδόπουλος (67′ Δημητρίου), Καραμπέτσος, Μπάρκας, Κωνσταντόπουλος, Φάκης (76′ Βλαριώτης)

ΑΟ Πυλίου : Χατζησεβαστός : Καζέλης, Τζανουλίνο, Κοντζά, Βουκομάνοβιτς ( 50′ Λάντζιος), Μπριλάκης, Λάλκοβιτς, Μούλας, Δρόσος, Τσιτσεκίδης (74′ Τσατσακλάς), Μεντής, Χατζηβασίλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments