Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ήττα από την άσπρη βούλα για τον ΑΕΡΑ

Ήττα από την άσπρη βούλα για τον ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Με ένα πέναλτι στο 38′, η Ελλάς Σύρου επικράτησε με 1 – 0 του ΑΕΡΑ στο γήπεδο Αφάντου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι Αφαντενοί αν και είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα για 35′ λεπτά δεν το εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε.. Μετά από επτά σερί θετικά αποτελέσματα οι φιλοξενούμενοι έβαλαν στοπ στο σύνολο του Δημήτρη Χρυσόπουλου, απέσπασαν τους τρεις βαθμούς και ανέβηκαν στον βαθμολογικό πίνακα.

Από το σημείο του πέναλτι προηγήθηκε η ομάδα της Σύρου στο 38′ με σκόρερ τον Μελισσόπουλο. Στο 52′ λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές έπειτα από την 2η κίτρινη κάρτα που είδε ο Ζαφείρη για ένα φάουλ στο Γκέτσι κοντά στην πλάγια γραμμή στον χώρο του κέντρου. Στο 55′ ο Στοίνοβιτς έπιασε μια κεφαλιά – ψαράκι αλλά ο Μάγκας την έδιωξε πάνω στην γραμμή και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στο 74′ σουτ του Γκέτσι λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Ο Αέρα έχασε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσει και να μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα δεν μπόρεσαν να βρουν τους διαδρόμους και να σημειώσουν το γκολ. Η ΕΛΛΑΣ Σύρου έφυγε με μια σημαντική νίκη που την ανεβάζει και άλλο στην βαθμολογία.

ΑΕΡ Αφάντου : Δημήτρης Χρυσόπουλος : Καπούταγλης, Νόνη, Παναγιωτόπουλος, Σουλάι, Ζέλεφ (78′ Βόικος), Στοίνοβιτς, Κορλός, Κουτσιανικούλης (46′ Κιοσέογλου), Λαθούρης, Γκέτσι, Φερεντίνος (46′ Χατζησάββας)
ΕΛΛΑΣ Σύρου : Παναγιώτης Χριστοφιλέας : Παπαδόπουλος, Μουντρίχας, Ζαφείρης, Μπόσιο, Πρεβεζιάνος, Μηνάς (88′ Συριανός), Ζάχι, Μάγκας, Μελισσόπουλος (60′ Αγιώτης), Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments