Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δέν άξιζε να χάσει ο Ιάλυσος

Δέν άξιζε να χάσει ο Ιάλυσος

0
ethnikos ialisos
Dodekanisos

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ο Ιάλυσος στο παιχνίδι με τον Εθνικό καθώς γνώρισαν την ήττα με 2-1στο γήπεδο του Μοσχάτου για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Πολλά παράπονα για τον διαιτητή του αγώνα είχαν οι άνθρωποι του Ιάλυσου, καθώς στην φάση του πρώτου γκολ του Εθνικού , ο Φυλακούρης βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος μετά από σύγκρουση (κεφάλι με κεφάλι) που είχε με παίκτη των γηπεδούχων. Φωνές και για την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φυλακούρη.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη καθώς μόλις στο 6’ ο Αχείμαστος τράβηξε τον Χατζησάββα εντός περιοχής , με αποτέλεσμα ο διαιτητής της συνάντησης να δείξει την άσπρη βούλα. Ο Ιάλυσος φωνάζει για την συγκεκριμένη φάση καθώς στην έναρξη αυτής ο Φυλακούρης δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Ο ρέφερι αγνόησε την όλη κατάσταση και έδειξε παίζετε. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Χατζησάββας ο οποίος νίκησε τον Χειμωνέττο και άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες στο 13’ (υπήρξε διακοπή 7 λεπτών λόγω του περιστατικού με τον Φυλακούρη). Μετά το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων , ο Ιάλυσος κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο , χώρίς ωστόσο να καταφέρει να γίνει απειλητικός σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το 2-0 , όταν στο 37’ ο Ντούλιας βρέθηκε απέναντι από τον Χειμωνέττο όμως ο έμπειρος γκολκίπερ του Ιάλυσου πραγματοποίησε μία εξαιρετική επέμβαση και κράτησε την ομάδα του ζωντανή.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε , με τον Ιάλυσο να παίρνει τα ηνία του παιχνιδιού. Οι «κυανοκίτρινοι» κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 50’. Ο Καρπαθάκης εκμεταλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Στρατάκη στον Βουτσινά και με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 1-1 για τον Ιάλυσο. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 66’ ήρθε μία φάση η οποία άλλαξε ουσιαστικά όλο το παιχνίδι. Ο διαιτητής της συνάντησης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Φυλακούρη για φαουλ επάνω στον Μάναλη. Στο 78’ ο Εθνικός πήρε εκ’νέου κεφάλι στο σκορ. Ο Χατζησάββας έκανε το σουτ, ο Χειμωνέττος απομάκρυνε και στην επαναφορά ο Σώπασης που έιχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι με ένα ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ιάλυσου διαμορφώνονταςμε αυτόν τον τρόπο το τελικό αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά ο Ιάλυσος προσπάθησε να ισοφαρήσει κάτι που όμως δεν κατάφερε.
Οι φάσεις του παιχνιδιού:
37’ Ο Ντούλιας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ , όμως νικήθηκε από τον Χειμωνέττο.
43’ Σουτ του Μαρτζίνου αουτ.
66’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φυλακούρη για φαουλ στον Μάναλη.
69’ Σουτ του Χατζησάββα λίγο αουτ.
91’ Χαμένο τετ-α-τετ από τον Χατζησάββα
Τα γκολ:
13’ Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζησάββα 1-0
50’ Λάθος γύρισμα του Στρατάκη ο Καρπαθάκης με πλασέ πέτυχε το 1-1
78’ Σουτ του Χατζησάββα, απέκρουσε ο Χειμωνέττος και στην επαναφορα ο Σώπασης πε πλασέ πέτυχε το 2-1
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπακογίαννης από τον σύνδεσμο Αθηνών , με βοηθούς τους κ. (Μαχαίρα και Κάντα) από το σύνδεσμο Αθηνών και Λέσβου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
EΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης (66’ Πεχλιβανίδης), Στρατάκης, Μαρτζινός, Χατζησάββας, Κατίδης (46’ Σώπασης), Μάναλης, Λεωνιδόπουλος, Ντούλιας (55’ Μπαίκας).
ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος, Αλιατίδης, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Σταυλάς (79’ Χατζηπέτρος), Διακουράκης (56’ Σπάρταλης), Παπασπύρου (80’ Κρεκούκιας), Καρπαθάκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments