Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τριαντάλεπτο «καταιγίδας»!

Τριαντάλεπτο «καταιγίδας»!

0
euklis endekada
Dodekanisos

Καθάρισε στο πρώτο μισάωρο και στη συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων ο Ευκλής. Συγκεκριμένα η ομάδα της Σορωνής επικράτησε με 5-2 της Αδελφοσύνης παίζοντας εκπληκτικά στα πρώτα τριάντα λεπτά της αναμέτρησης όταν και πέτυχε και τα πέντε τέρματα της στο παιχνίδι. Ο «χορός» των γκολ για τους φιλοξενούμενων ξεκίνησε στο 8’ με σουτ του Μπερετούλη (0-1) , ενώ ο Γεωργαντάς στο 13’ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή της Αδελφοσύνης και με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ανταλή που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του (0-2). Στο 18’ ήταν η σειρά του Παπαχριστοδούλου να χριστεί σκόρερ με πλασέ από κοντινή απόσταση (0-3). Ο ίδιος παίκτης επτά λεπτά μετά (25’) πέτυχε και το δεύτερο του προσωπικό τέρμα και τέταρτο της ομάδας του (0-4). Η «καταιγίδα» του Ευκλή σταμάτησε στο 28’ όταν ο Μπερετούλης με σουτ από πλεονεκτική θέση νίκησε για πέμπτη φορά τον Ανταλή για το 0-5 που έμελλε να είναι το σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τους Σορωνιάτες να δείχνουν πιο νωθροί καθώς είχαν ήδη καθαρίσει σχετικά με το «τρίποντο» που ήθελαν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους. Έτσι η Αδελφοσύνη βρήκε την ευκαιρία να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Μακαρούνα πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ. Αρχικά στο 59’ ο Κ. Παπαδόπουλος με μονοκόμματο σουτ μείωσε σε 1-5 ενώ το τελικό 2-5 διαμορφώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάππα στο 81’ (2-5).
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Ωραιόπουλος, Ροδίτης και Τσέπουρας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Αντάλης (46’ λ.τ. Καιζερλής), Ζαμαντάκης, Τοπάλ, Ταμπάκ, Παπαδόπουλος Μ., Στάππας, Καιμαξή, Παπαδόπουλος Κ., Αποστόλου (35’ Χουρίδης), Λιούρας, Σκουλούδης (46’ Κατσιμπράκης)
ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Λαός, Κορκίδας, Χατζηκυριάκος, Μαντικός, Λαθούρης, Σχοινάκης (61’ Τομάζος), Μπερετούλης, Γεωργαντάς, Καραμανώλης (82’ Κουλούμπρης), Παπαχριστοδούλου ( 59’ Ζερβός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments