Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Αττίλες» και «μαριονέτες» πολιορκούν την Αμμόχωστο

«Αττίλες» και «μαριονέτες» πολιορκούν την Αμμόχωστο

0
φωτο: in.gr
Dodekanisos

Του Αντώνη Χαλαμπαλάκη

20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974. Η Τουρκία εισβάλει στο μαρτυρικό νησί της Κύπρου εκμεταλλευόμενη την προδοσία από την λούμπεν ολιγαρχία του νεφοσκεπούς Άστεως, την απαράδεκτη  Συμφωνία «Ζυρίχης- Λονδίνου»(1959 -60) ,  που την καθιστούσε «εγγυήτρια δύναμη» και την παρότρυνση από τους ξεπεσμένους Λόρδους του Σίτυ ,  τον κτηνάνθρωπο Κίσινγκερ  και τις τραπεζικές καπιταλιστικές συμμορίες του Μανχάταν.

Την άνοιξη του 1973, όπως αποκαλύφθηκεαπό   ρεπορτάζ της εποχής , οι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης και ο πολιτικός υπόκοσμος της Ουάσιγκτον σε κοινή συνεδρίαση της Λέσχης «Μπίλντερμπεργκ»και της διαβόητης «Τριμερούς» αποφάσισαν δύο πράγματα. 1ον: Να εξαναγκάσουν σε παραίτηση τον Νίξον μέσω ενός «υπερτιμημένου»-υπερπροβλημένου  σκανδάλου ( «Γουώτεργκεϊτ») και 2ον:Να τελειώσουν με την υπόθεση της Κύπρου διχοτομώντας την , αφού έδιωχναν  ή δολοφονούσαν τον «ενοχλητικό»- φιλόδοξο  Μακάριο ( αντικαθιστώντας επίσης τον χουντικό Παπαδόπουλο με έναν σκληρό, ηλίθιο και εύκολα «διαχειρίσιμο», επίσης χουντικό,  αξιωματικό για να «τελειώσει» τον Αρχιεπίσκοπο). Όρισαν ως εκτελεστικό όργανο αυτής της απόφασης τον ανθέλληνα Κίσινγκερ.

Ο Τούρκος «ποιητής» Ετσεβίτ , ενήμερος της συνεδρίασης, ταπείνωσε τον Ελληνισμό , οι Μογγόλοι της Άγκυρας στον βαρβαρισμό της καταγωγής τους έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα  , ο όρκος του 1920 αρχίζει να εκπληρώνεται, η νέο- οθωμανική αυτοκρατορία βρήκε την χαραμάδα που επιζητούσε, οι «Εφιάλτες» της χωματερής των Αθηνών αποκατέστησαν την «δημοκρατία»,«ηρεμώντας» τον Λαό ,που ζητούσε εκδίκηση για το εθνικό έγκλημα – μεγάλη ήττα και η λούμπεν ολιγαρχία διατήρησε τα κεκτημένα της εξουσίας της. Το νησί της Αφροδίτης βιάστηκε , διχοτομήθηκε  και 47 έτη από τότε το 38% της νήσου «μαγαρίζεται» από τις «ακαθαρσίες» των οπισθοδρομικών – ισλαμοφασιστών Σελτζούκων και την «περίεργη»  αδράνεια της λούμπεν ελίτ Αθηνών- Λευκωσίας.

Η προδοσία , δυστυχώς, διαπράχθηκε από το περιβόητο «εθνικό κέντρο» , οι Ένοπλες Δυνάμεις αδρανοποιήθηκαν από την ηγεσία τους , η λούμπεν ελίτ εκτελούσε απλώς εντολές και οι Τούρκοι κατά την εισβολή τους δεν συνάντησαν αντίσταση, παρά τις ηρωικές προσπάθειες κάποιων μικρών μονάδων που είχαν απομείνει στην περιοχή της Κερύνειας, γιατί η κύρια στρατιωτική δύναμη , που είχε την ευθύνη της φύλαξης της περιοχής  , με άνωθεν εντολή ( προδοσία ) πήγε στην Πάφο να κυνηγά τους «κακούς  Μακαριακούς». Αυτή η δύναμη , ήταν το «281Τ.Π.»της Μύρτου,  που αντί να περιμένει τους Τούρκους να τους γκρεμίσει στην θάλασσα,  εγκληματικά απουσίαζε ,  πήγε μετά από δύο μέρες στην περιοχή,  αφού την  είχαν καταλάβει τα κτήνη του Ετσεβίτ και οι Μογγόλοι τους περίμεναν ( αντί να τους περιμένομε εμείς στο παραλιακό μέτωπο της Κερύνειας,  που δεν θα προλάβαιναν να μετρούν τους νεκρούς τους )έχοντας εδραιωθεί στην περιοχή και την αποδεκάτισαν . Ο δρόμος για την  κατάληψη του 38% της Μεγαλονήσου ήταν πλέον ανοιχτός. Ακολούθησεο « Αττίλας -Β’» χωρίς εμπόδια από την «δημοκρατική» Κυβέρνηση του νεφοσκεπούς Άστεως την 14η Αυγούστου 1974.Οι Ένοπλες Δυνάμεις, πάλι, με την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία τους  δεν αντέδρασαν ως όφειλαν, γιατί , όπως δήλωσε ο γνωστός «εθνάρχης», κατόπιν «ωρίμου» σκέψεως !!!! «Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ»!!!!Αν στην χώρα αυτή υπήρχε άλλο κράτος , το οποίο προστάτευε τον Ελληνισμό θα είχε αποδοθεί δικαιοσύνη για τα εθνικά εγκλήματα και όλοι οι «πρωταγωνιστές» θα είχαν εξαφανιστεί από την «μνήμη» της Ιστορίας ή θα είχαν καταγραφεί στα «παλαιότερα τωνυποδημάτων» της.

ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ

 Ο ισλαμοφασίσας Ερντογάν , ως νέος Σελίμ ο Β΄(ο οποίος  ήταν σουλτάνος όταν κατελήφθη το 1571 η Κύπρος από τους Οθωμανούς και τον αποκαλούσαν «ο Σελίμ ο μέθυσος») , βρίσκεται σήμερα, 20 Ιουλίου 2021,  στην Βόρεια Κύπρο , που είναι υπό κατοχή από τους ομοεθνείς του βαρβάρους , την θεωρεί ένα μικρό κρατίδιο της νέο- οθωμανικής αυτοκρατορίας του, όπως θα ανακηρύξει , καθώς θα εγκαινιάζει την ναυτική του βάση στο Τρίκωμο και την αεροπορική του Λευκόνοικου, ανοίγοντας ταυτόχρονα την νεκρή πόλη της Αμμοχώστου ( είναι υπό τον έλεγχο του αμερικανοκρατούμενου  ανεκδιήγητου Ο.Η.Ε., που ουσιαστικά είναι ο τοποτηρητής-  Οργανισμός  με νομικό δήθεν μανδύα ως   επικεφαλής  ισοτίμων κρατών του πλανήτη -του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού),γράφοντας στα ισλαμοφασιστικά λούμπεν υποδήματά του, τους «φιόγκους» και τις «μαριονέτες» της ολιγαρχίας του ελλαδικού «Μπουρδιστάν Ελλάς Ε.Π.Ε», ελέγχοντας ταυτόχρονα την Ανατολική Μεσόγειο, όπου αεροπορικά μέχρι σήμερα ήταν κυρίαρχο  το Ισραήλ.

Το «προτεκτοράτο» των Αθηνών θα αντιδράσει, άραγε ;  Μήπως θα πρέπει να μας το επιτρέψει η «θεία» Μέρκελ ή  ο «παππούς»  Μπάϊντεν  ;

Γιατί ο Ελληνικός Λαός χρεώνεται με δις ευρώ,για  να αγοράζει η λούμπεν ελίτ της χωματερής του νεφοσκεπούς Άστεως υπερτιμημένα  οπλικά συστήματα , φρεγάτες, αεροπλάνα Φάντομς ή Ραφάλ, S-300  κ.α. και αυτά να «ξεκουράζονται» στις αποθήκες «ταίζοντας» με χρυσές μίζες τους εμπλεκόμενους ;

Δυστυχώς , τις  τύχες του Ελληνισμού και της Κύπρου τις κρατούν στα χέρια τους «υπομείονες», οι οποίοι αν δεν εξαφανιστούν τάχιστα , η χώρα κινδυνεύει να «ακρωτηριαστεί» , να φθάσουν τα σύνορα της ως την Μελούνα ( κάτω από τον Όλυμπο) και το Αιγαίο να οδηγηθεί στο «Καζάν- καζάν», που λέει στα τούρκικα ο χαλίφης Ερντογάν ή στο «winwin», όπως είναι ο όρος στ’ αγγλικά και τον αποδέχονται οι «σύμμαχοί» μας Αμερικανοί, Γερμανοί και Άγγλοι.

Σχετικά , τώρα με την Αμμόχωστο : Tον Ιούλιο1570 ( σημαδιακός μήνας ο Ιούλιος για την Κύπρο) , όταν ο Λαλά Μουσταφάς Πασάς με 60.000 περίπου τουρκαλβανούς  και άλλους μισθοφόρους αποβιβάστηκε χωρίς ισχυρή αντίσταση στην Λεμεσό , πολιόρκησε την Λευκωσία , που έπεσε ηρωϊκά στις 9 Σεπτεμβρίου 1570. 20.000 Έλληνες κάτοικοί της σφαγιάστηκαν , η πόλη λεηλατήθηκε από τα βαρβαρικά στίφη και καταστράφηκε εκ θεμελίων και μόνο τα γυναικόπαιδα σώθηκαν , τα οποία πουλήθηκαν ως δούλοι στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής.

Η Αμμόχωστος , όμως, πρόβαλε σθεναρή  αντίσταση και άντεξε  από τον Σεπτέμβριο του 1570 έως τον Αύγουστο του 1571 όταν και κατελήφθη , και όλη η Κύπρος, δυστυχώς, έγινε βιλαέτι του σουλτάνου  Σελίμ του Β’ του «μέθυσου».

Η Κύπρος ήταν και τότε άτυχη, γιατί δύο μήνες μετά έγινε η Ναυμαχία της Ναυπάκτου , όπου ο τουρκικός στόλος υπέστη δεινή ήττα και καταστράφηκε από τις δυτικές δυνάμεις. Από τότε η ιμπεριαλιστική οθωμανική αυτοκρατορία των βαρβάρων Σελτζούκων εισήλθε σε τροχιά παρακμής, παρά τις σφαγές και τις διώξεις των Ελλήνων υπηκόων της και τις κατά καιρούς«τανζιμάτ»(μεταρρυθμίσεις) της , όπως η περίφημη «τανζιμάτ» ( αναδιοργάνωση ) του 1839 και  η «Χάτ Χουμαγιούν» του 1856.

Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Σήμερα , οι δυτικές δυνάμεις στηρίζουν πλήρως τα σχέδια του ισλαμοφασίστα  Ερντογάν και των ομοίων του για το νησί της Αφροδίτης και το Αιγαίο,  τα «οστρακοειδή μαλάκια» της ολιγαρχίας Αθηνών- Λευκωσίας , απλώς «συναινούν» με αδράνεια , διατηρώντας τουςθώκους τους, τα προνόμια που απορρέουν απ’ αυτούς , την ευζωία τους , τον πλουτισμό τους ,κυνηγώντας ταυτόχρονα τους «επικίνδυνους» ανεμβολίαστους Νέο- Έλληνες και στηρίζουν  λαθρομετανάστες και  «ΛΟΑΤΚΙ» , ….μήπως  λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα!!!!. Επίσης περιορίζουν ελευθερίες και δικαιώματα με αχρείαστα lockdown, τους «ενοχλεί» η Μύκονος με τα «κρούσματά» της ( έχει εμβολιαστεί το 81% των κατοίκων της σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ) ,με τις «ευλογίες» τουςτα μεγάλα ξενοδοχεία θ’ αλλάξουν χέρια και θα τ’ «αρπάξουν» οι εκλεκτοί του συστήματος με ελάχιστα χρήματα, οδηγούν τον Λαό στην οικονομική καταστροφή και την φαβελοποίηση, διχάζουν τους πολίτες με τις αποφάσεις τους και στην Παιδεία τα έχουν «κάνει θάλασσα» με τα διαδικτυακά μαθήματα και τις «μεταρρυθμίσεις» τους , οι μαθητές όλο και πλησιάζουν την αμορφωσιά της «τύφλας» τους ( χωρίς να έχουν καμία ευθύνη )  και απειλούνται με εμβολιασμούς και τιμωρίες .

Γιατί τόση υποτέλεια , άραγε ;

Μήπως ο Ελληνισμός «ενταφιάστηκε» με τον θάνατο της Μεγάλης Ιδέας στην Αλμυρά Έρημοτο 1922 , όπως και η επιθυμία της δημιουργίας ενός σύγχρονου καπιταλιστικού κράτους με την δολοφονία του Κυβερνήτη Καποδίστρια το 1831 από τους κοτζαμπάσηδες , τον Μαυροκορδάτο, τον Κωλέττη , τον Κουντουριώτη και τους Άγγλο- Γάλλους ;

Μήπως , η διαχείριση του εθνικού «πένθους» για να μην προκύψουν «παρενέργειες» στον ιστό του συστήματοςείναι το ζητούμενο;  Μήπως η προσαρμογή στην νέα σκλαβιά της παγκοσμιοποίησης  των Νέο- Ελλήνων , όπου η  νέο- οθωμανική αυτοκρατορία θα είναι ο χωροφύλακας , με το αζημίωτο βέβαια ,  1ον των νεοναζί Μογγόλων  του Βερολίνου , όσον αφορά τον οικονομικό τομέα και τον άφθονο ορυκτό πλούτο που έχει η χώρα μας και 2ον των τραπεζικών συμμοριών Μανχάταν – Ουάσιγκτον, όσον αφορά σε  γεωστρατηγικό – γεωπολιτικό επίπεδο , είναι η πολιτική που υπαγορεύουν οι Η.Π.Α. και η Γερμανία στις εδώ «μαριονέτες» τους ;

Ησυχία παρακαλώ.Η ολιγαρχία αναπαύεται!!!!! Πάντως, τα εθνικής εμβέλειας «βοθροκάναλα» σε ήχο «πλάγιο δεύτερο»ψέλνουν καθημερινά το «Ωσαννά εν τοις υψίστοις , ευλογημένος ο ερχόμενος, εν ονόματι Κυρίου» , για τους ιθύνοντες της λούμπεν ελίτ, αδιαφορώντας για την τύχη της Αμμοχώστου και το μέλλον του Ελληνισμού.

Αληθεύει, άραγε,  το ρεπορτάζ, ότι ο συνεργάτης του ελλαδικού τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ , ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί του  Survivor και ιδιοκτήτης τουTV– 8 Τουρκίας , σκηνοθέτησε όλη την επίσκεψη του Ερντογάν στα κατεχόμενα ;

Αν αληθεύει και αν υπάρχει σοβαρό κράτος ,ο ιδιοκτήτης του σταθμού θα πρέπει να  οδηγηθεί στον εισαγγελέα , ο τηλεοπτικός σταθμός να κλείσει πάραυτα και ο κύριος αυτός της Τουρκίας να κηρυχθεί  «Personanongrata»για ευνόητους εθνικούς λόγους.

Αυτό που προέχει, όμως, είναι το κυνήγι των ανεμβολίαστων, οι έρωτες του αείμνηστου και καλού τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, που πέθανε πρόσφατα, τα μπαρ της Μυκόνου και το μοίρασμα των 35 δις της Ε.Ε. σε εκλεκτούς και φίλους της λούμπεν ελίτ ( οι οποίοι έχουν «ώριμεςμελέτες»). Με την απώλεια της Αμμοχώστου  ή τον Λευκόνοικο θ’ ασχολείται τώρα η νομενκλατούρα της πρωτεύουσας ;

Σε λίγες μέρες είναι η γιορτή  για τη αποκατάσταση της «δημοκρατίας»στο Προεδρικό Μέγαρο και οι «κυρίες» των Αθηνών θα πρέπει να «επιδείξουν» τις τουαλέτες τους στον τηλεοπτικό φακό της «ενημέρωσης» !!!!!

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments