Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Στη Σάμο οι κορασίδες και οι νεάνιδες της Τελχινίδας

Στη Σάμο οι κορασίδες και οι νεάνιδες της Τελχινίδας

0
Dodekanisos

Στη Σάμο θα βρίσκονται την Πέμπτη 22 Ιουλίου οι αθλήτριες βόλεϊ κορασίδων και νεανίδων της Τελχινίδας. Οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου θα αντιμετωπίσουν, στο κλειστό γήπεδο Πυθαγορείου, τα αντίστοιχα τμήματα του Νηρέα Χίου. Οι Χιώτες ήταν οι νικητές της τελικής φάσης στο Βόρειο Αιγαίο (Χίος, Σάμος, Λέσβος).

Τα σημαντικά αυτά ματς από τα οποία θα βγουν οι φετινές πρωταθλήτριες Ζ΄ Περιφέρειας (Αιγαίου) έχουν ορισθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί για τις κορασίδες (κ18). Στις 8 το βράδυ για τις νεάνιδες (κ20).

Οι νεαρές ροδίτισσες καλούνται να υπερασπίσουν τον περσινό τίτλο που κατέκτησαν. Στις 4 Μαρτίου 2020 στο Μοσχάτο όταν επικράτησαν με 3-0 σετ του Νηρέα Χίου στον τελικό νεανίδων. Θέλουν επίσης να προσθέσουν άλλη μια διάκριση στις κορασίδες (το 2020 η Τελχινίδα ήταν πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου αλλά λόγω πανδημίας δεν διεξήχθη η τελική φάση Αιγαίου).

Ο Νίκος Τσιντομηνάς θα έχει στη διάθεσή του τις ακόλυθες: Αλέξια Γκιάτα, Σταματίνα Γκιζέττη, Νικολέτα Γκίκα, Ραφαέλλα Ζωγράφη, Κριστιάνα Ζντράβα, Κάλλια Θαρρενάκη, Σταυρούλα Καλιόζη, Γκιούλ Μπεκίρογλου, Πάολα Σουσάρι και Αριέτα Τερζίου.

Η αποστολή που έχει την υποστήριξη των Blue Star Ferries αναχωρεί ακτοπλοϊκώς από τη Ρόδο το απόγευμα της Τετάρτης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments