Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αθλέτικο Αφάντου – ΑΟ Σύμης 0-0: Δίκαιη ισοπαλία στα Αφάντου

Αθλέτικο Αφάντου – ΑΟ Σύμης 0-0: Δίκαιη ισοπαλία στα Αφάντου

0
Dodekanisos

Σε μία αναμέτρηση που είχε πάρα πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν Αθλέτικο Αφάντου και ΑΟ Σύμης έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας (Β’ όμιλος). 

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο βάση της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο σύλλογοι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Αφάντου. Τόσο η Αθλέτικο όσο και ο ΑΟ Σύμης απώλεσαν κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες ήταν σε πολύ καλή ημέρα. 

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε νωρίς στην αναμέτρηση και ήταν για τους φιλοξενούμενους. Ο Ράμος εξαπέλυσε ένα σουτ, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ. Δευτερόλεπτα αργότερα πάλι ο Ράμος βγήκε τετ – α – τετ, όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Αθλέτικο. Στον αντίποδα η Αθλέτικο απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 43ο λεπτό με σουτ του Νικολή το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Κατσαρα. 

Αθλέτικο Αφάντου – ΑΟ Σύμης 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καντής στο 61′ είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά νικήθηκε από τον Κατσαρα. Λίγα λεπτά μετά, ο Νικολής εκτέλεσε ένα απευθείας φάουλ από πλεονεκτική θέση με τον Κατσιμπράκη να διώχνει πάνω στην γραμμή! Στο 86′ η Σύμη είχε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το «διπλό» από τον αγώνα. Ο Ράμος πάτησε περιοχή, σε πρώτο χρόνο νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Αθλέτικο και στην επαναφορά έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή εστία. Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος. 

Διαιτητής: Βλάχος Β.

Βοηθοί: Ροδίτης Κώστας και Χονδρού Κατερίνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αθλέτικο Αφάντου: Δήμος, Σταυρής, Λυριστής, Μπακίρης, Σταμούλης, Τσακίρης, Μπάλλας, Κανέλλος, Λαουδίκος, Νικολής, Καντής.

ΑΟ Σύμης: Κατσαράς, Χατζηπέτρος Ν., Κατσιμπράκης, Τσαβαρής, Μπιζιώτας, Ζουρούδης, Κουμπιαδης, Ράμος, Χατζηπέτρος Μ., Κατσαράς Σ., Βαρσαμής. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments