Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ασταμάτητη η ΑΕ Κατταβιάς!

Ασταμάτητη η ΑΕ Κατταβιάς!

0
ae katavias
Dodekanisos

Συνέχισε την επιτυχημένη της πορεία η ΑΕ Κατταβιάς, η οποία επικράτησε και του Διγενή Κοσκινού στο Ενωσιακό γήπεδο στο «Καλλιπάτειρα» και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της παραμένοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ενώ σε ένα ακόμα παιχνίδι θωράκισαν πολύ καλά την άμυνα τους και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να πατήσει στην περιοχή του Παπαβεργή. Μια φορά που έγινε προς το φινάλε του αγώνα ο τερματοφύλακας της ΑΕ Κατταβάς λειτούργησε πολύ θετικά και κράτησε ανέπαφη την εστία του για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι που αποτελεί σίγουρα ρεκόρ. Ο Διγενής εκτός από τη φάση αυτή, απείλησε μόνο με μακρινά σουτ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ εκτός από τα γκολ που έβαλαν, δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 15’ ο Σαπαλίδης έκανε την κάθετη πάσα στον Τριπολίτη ο οποίος με σουτ από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο (άουτ).
Στο 20’ από κάθετη πάσα το Ελ. Κώτη, ο Τριπολίτης και πάλι σε θέση τετ α τετ έκανε το σουτ με τον Μανωλάγκα να διώχνει τη μπάλα με γροθιές.
Στο 22’ δυνατό σουτ του Κώτη Ελ. από το ύψος της περιοχής, απομάκρυνε δύσκολα στην γωνιά του ο Μανώλαγκας και στην επιστροφή ο Σαπαλίδης με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 30’ ο Διακάκης από το ύψος της περιοχής έκανε ένα καλό δυνατό σουτ η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ.
Στο 45’ ο Τριπολίτης σε νέο τετ α τετ με πλασέ έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι (άουτ).
Στο 57’ ο Ελ. Κώτης έκανε ατομική προσπάθεια και πλασέ. Ο Μανώλαγκας απόκρουσε προσωρινά και ο Ελ. Κώτης μέσα από κομφούζιο με προβολή έκανε το 2 – 0.
Στο 70’ ο Ζούνης έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 77’ ο Σαπαλίδης έκανε εξαιρετική πάσα στον Τριπολίτη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Μανώλαγκα κάνοντας έτσι το 3 – 0.
Στο 90’ ο Διακάκης μόνος απέναντι από τον Παπαβεργή πλάσαρε όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕ Κατταβιάς έπεσε στη γωνιά και έδιωξε σε κόρνερ.
Καλύτεροι της ΑΕ Κατταβιάς οι Σαπαλίδης, Ελ. Κώτης και Ανανιάδης. Φάνηκαν από τον Διγενή οι Νίκανδρου, Μοσκιού και Ζούνης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Σταυρούλιας, Βασιλείου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης (70’ Κούρος), Κώτης Ελ., Ζωάννου, Μέντος, Γιώτας (80’ Ριζάς), Ανανιάδης, Παπαστεργής, Σαπαλίδης (87’ Κώτης Α.), Τριπολίτης, Αυγέρης
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Διακανθός (46’ Γεωργαλίδης), Νίκανδρου, Κανάκης (66’ Μάνο), Ζαχαρίας, Κυπριώτης, Μοσκιού, Ζούνης, Θαρρενός, Διακάκης, Γκρίτζης (61’ Παπαθανασίου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments