Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Απόλυτη ικανοποίηση στον Κλεάνθη

Απόλυτη ικανοποίηση στον Κλεάνθη

0
3
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τα δυο πρόσφατα παιχνίδια στο πλαίσιο των τοπικών πρωταθλημάτων στο βόλεϊ, εξέδωσε ο Κλεάνθης Παραδεισίου. Συγκεκριμένα:
«Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα μας, μετά και τα τελευταία παιχνίδια των ανδρών και των γυναικών, με τους άνδρες να κερδίζουν 3-1 τον Διαγόρα, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Επειδή βόλεϊ για εμάς σημαίνει ήθος, το τμήμα βόλλεϊ του Κλεάνθη δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία, προχώρησε προχθές σε μια συμβολική κίνηση: Έκανε δώρο μια μπάλα με όλες τις υπογραφές των παικτών της ομάδας στον μικρό Βαγγέλη, τρόφιμο του «Άγιος Ανδρέας» και του εύχεται πολύ σύντομα να γίνει ένας μεγάλος αθλητής. Θα χαρούμε σε μερικά χρόνια να τον έχουμε συμπαίκτη στην μεγάλη οικογένεια του Κλεάνθη Παραδεισίου.
Ικανοποίηση υπάρχει και για τις γυναίκες, παρά την ήττα από την Τελχινίδα, καθώς έγινε ένας καλός αγώνας, που προσέφερε θέαμα στον κόσμο.
Τα μοναδικά στοιχεία που ίσως επισκίασαν το καλό κλίμα που υπήρχε και στα δύο παιχνίδια που έγιναν στο Κλειστό της Κρεμαστής είναι το ότι ο πίνακας στο γήπεδο δεν λειτουργεί (αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό) ενώ ο φιλές έχει μεγάλες φθορές και θα πρέπει να αντικατασταθεί.
Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στην αθλήτρια της Τελχινίδας Κέλλυ Δαουτοπούλου, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments