Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απόλλων Καλυθιών: «Ευχαριστώ» σε κ. Γιορδαμνή και κα. Αθανασάκη

Απόλλων Καλυθιών: «Ευχαριστώ» σε κ. Γιορδαμνή και κα. Αθανασάκη

0
Α.Σ Απόλλων Καλυθιών - Apollon Kalithion FC / Facebook
Dodekanisos
Ο Απόλλων Καλυθιών με επίσημη ανακοίνωσή του εξέφρασε ένα «θερμό ευχαριστώ» προς τον Σάββα Γιορδαμνή και την Παρασκευή Αθανασάκη-Φλεβάρη.
 
Σε πρώτο βαθμό ο κ. Γιορδαμνής μέσω της εταιρείας του Filoxenia tms διέθεσε ως ευγενική χορηγία στους ποδοσφαιριστές του Απόλλων Καλυθιών αντιανεμικά μπουφάν. Ενώ η Παρασκευή Αθανασάκη-Φλεβάρη έκανε αφιλοκερδώς όλα τα απαραίτητα rapid test στους ποδοσφαιριστές του Απόλλων. 
 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Απόλλων Καλυθιών

«Το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Καλυθιών ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Filoxenia tms και τον ιδιοκτήτη της, Σάββα Γιορδαμνή για την ευγενική χορηγία προς την ομάδα μας σε αντιανεμικά μπουφάν.
 
Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα την μικροβιολόγο, Παρασκευή Αθανασάκη-Φλεβάρη που έκανε αφιλοκερδώς όλα τα απαραίτητα rapid test στους ποδοσφαιριστές μας.
 
Η ευγενής χειρονομία και των δύο, αποδεικνύει έμπρακτα ότι ακόμα και σε εποχές δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας το πνεύμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης εξακολουθεί σε ορισμένους ανθρώπους να παραμένει άσβεστο και ενεργό.
 
Τόσο ο κ. Γιορδαμνής όσο και η κα. Αθανασάκη είναι από τους ρομαντικούς χορηγούς των Καλυθιών που θέλουν να στηρίξουν τις δράσεις της ομάδας μας με αυτόν τον τρόπο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments