Αρχική Αθλητικά νέα Άιντραχτ – Ολυμπιακός 3-1: Δεν άντεξε στην Γερμανία

Άιντραχτ – Ολυμπιακός 3-1: Δεν άντεξε στην Γερμανία

0
Dodekanisos

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Γερμανία και ηττήθηκε 1-3 από την ανώτερη Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την τρίτη αγωνιστική του Europa League. Μπορέ (πέναλτι στο 26′), Τουρέ (45′) και Καμάντα (59′) οι σκόρερ για τους «αετούς». Το 1-1 είχε πετύχει ο Ελ Αραμπί (πέναλτι στο 30′).

Ο Ολυμπιακός δεν ενθουσίασε με την απόδοσή του κόντρα στην Άιντραχτ. Η διαφορά ποιότητας υπερίσχυσε με την Γερμανική ομάδα να επιβάλλει και την ανωτερότητά της. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός παραμένει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, καθώς είναι δεύτερος με έξι βαθμούς, ευρισκόμενος στο -1 από την πρωτοπόρο Άιντραχτ. Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην τρίτη θέση με δύο βαθμούς, ενώ έχει έναν η Αντβέρπ.

Όπως τονίσαμε οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν «ζωντανοί» στην διεκδίκηση της πρόκρισης λόγω και της ευγενικής χορηγίας που ήρθε από Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε έμεινε στο 2-2 με την Αντβέρπ. 

Ουσιαστικά σε δύο εβδομάδες που θα ανταμώσουν ξανά αυτή την φορά στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι δύο σύλλογοι θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Διότι ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και θα έχει ευκαιρία με νίκη να προσπεράσει εκ νέου τους «αετούς». 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments