Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανέβηκε και άλλο ο Αστέρας Παστίδας!

Ανέβηκε και άλλο ο Αστέρας Παστίδας!

0
asteras paiktes
Dodekanisos

Μετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες στο γήπεδο της Παστίδας, ο τοπικός Αστέρας επικράτησε με 1 – 0 του Εθνικού Αρχίπολης. Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (2ος όμιλος) Blue Star Ferries. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη παρέμεινε αήττητη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. Το κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν πως παιζόταν ένα παιχνίδι κέντρου με τη δύναμη να είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Καθώς τα λεπτά περνούσαν ο Αστέρας εκμεταλλευόμενος και την έδρα του, κέρδισε τη μάχη του κέντρου…κάτι τ’ οποίο όμως δεν επουσιώθηκε με κάποια κλασική ευκαιρία.
Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 46’, οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ, εκδηλώνοντας μια καλή προσπάθεια η οποία όμως δεν κατέληξε σε γκολ, διότι οι Αρχιπολενοί κατάφεραν και αποσόβησαν την τελευταία στιγμή (πάνω στη γραμμή). Η απάντηση απ’ την ομάδα του Εθνικού ήταν άμεση και συγκεκριμένα με το Μασάδο, ο οποίος στο 50’ με σουτ «τράνταξε» το δοκάρι της εστίας του Ροδανάκη! Ο αγώνας χωρίς να έχει κάποια ευκαιρία η οποία να χρίζει αναφοράς μπροστά απ’ τις δύο εστίες, περιορίζονταν σε δυνατές μονομαχίες απ’ τους 22 παίκτες. Κάπως έτσι…φτάσαμε στο 70’ και μετά από μία ωραία προσπάθεια του Κακαζούκη, το σκορ άνοιξε. Ο έμπειρος παίκτης σούταρε από κοντά και πέτυχε το 1 – 0. Αρχικά, ο Πάπα έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι πριν φθάσει στον σκόρερ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Λάζος, Σαρρής). Για την ιστορία να αναφερθεί, ότι περίπου στο 70’,απομακρύνθηκε απ’ το πάγκο του o προπονητής του Εθνικού Αρχίπολης, κ. Βαγγέλης Χατζηαντωνίου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Ζερβός, Καραγιάννης, Καλαϊτζίδης (86’ Καρδούλιας), Καρύδης, Πάπα, Χαριτάκης, Λενιού, Καλαγρής (66’ Δραγάτης), Πολυχρόνης (61’ Κονόμη), Κακαζούκης
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καρπαθάκης, Λυριστής, Αλευρόπουλος, Κουκουτσέλας, Πάλλας, Χατζηξσεβαστός, Γιώργου, Διακίδης, Βαρέλης, Μασάδο, Κρεκούκιας (74’ Φιλιππάκος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments