Αρχική Ροδίων Άθλησις Συνέχεια στις ήττες, επιστροφή στους βαθμούς…

Συνέχεια στις ήττες, επιστροφή στους βαθμούς…

0
rodion panelinios
Dodekanisos

Δύσκολο απόγευμα είχαν οι παίκτες του Ροδίων Άθλησης, αφού ηττήθηκαν με 3-2 σετ από τον Πανελλήνιο σήμερα στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία. Οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη αν και πήραν εύκολα το πρώτο σετ, δεν κατάφεραν να φθάσουν στη νίκη, αφού οι Αθηναίοι επέστρεφαν συνέχεια (1-0,1-1,2-1,2-2,2-3). Αυτό που πρέπει να κρατήσουν οι Ροδίτες από τον συγκεκριμένο αγώνα είναι ο πολύτιμος βαθμός, αλλά και να διορθώσουν τα λάθη τους, που ήταν αρκετά σχεδόν σε όλο το ματς.
1ο ΣΕΤ
Παιχνίδι για ένα ρόλο ήταν η αρχή του πρώτου σετ, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τους 8 από τους 10 πρώτους πόντους (8-2). Παίζοντας πολύ καλά επιθετικά κατάφεραν να πάρουν διαφορά ασφαλείας από την αρχή και όχι μόνο να την διατηρήσουν, αλλά και να την αυξήσουν (21-12). Τέτοια σετ δύσκολα χάνονται και έτσι η παίκτες του Ροδίων Άθλησης κατάφεραν να κάνουν το 1-0 με 25-15.
2ο ΣΕΤ
Η διαφορά κυμαινόταν μεταξύ 1-2 πόντων (5-7,8-10). Σε αυτό το σημείο κατάφεραν να φέρουν το σετ στα ίσια (10-10) αλλά κάπου εκεί χάθηκε ο έλεγχος και οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 7-0 έκαναν το 10-17. Σε αυτό το σημείο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεση τους και κατάφεραν να φθάσουν ακόμα και στο -2 (22-24 από 18-24). Αυτός ο πολύτιμος πόντος όμως για τους φιλοξενούμενους ήρθε σε αυτό το σημείο με δυνατό καρφί του Πέτρου Κάλα από τη θέση 4 και έτσι έγινε το 1-1
3ο ΣΕΤ
Όπως και στο πρώτο έτσι και στο τρίτο σετ οι παίκτες του Ροδίων Άθλησης είχαν τους 8 από τους 10 πρώτους πόντους (8-2). Και ενώ όλα έδειχναν ότι βρήκαν τον καλό τους εαυτό, για μία ακόμα φορά άρχισαν τα λάθη και επέτρεψαν στους παίκτες του Παναγιώτη Λακασά να μειώσουν στους 2 πόντους (13-11, 15-13). Αργά αλλά σταθερά αύξησαν την διαφορά οι γηπεδούχοι (23-18) αλλά τα πράγματα ενώ φαινόντουσαν εύκολα, άρχισαν να δυσκολεύουν, αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φθάσουν στον πόντο (24-23). Ευτυχώς όμως για το Ροδίων Άθλησης, δεν μπήκαν στη διαδικασία των έξτρα πόντων αφού ο Χρήστος Μοσχούς κάρφωσε σε πρώτο χρόνο και έτσι έγινε το 2-1.
4ο ΣΕΤ
Το τέταρτο σετ του αγώνα αν και ξεκίνησε ελπιδοφόρα για τους παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη, αφού προηγήθηκαν με 6-2, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με ένα σερί 5-0 να κάνουν το 6-7. Η διαφορά δεν ξέφευγε από τους δύο πόντους σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του σετ (18-20). Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ το σκορ ήταν 17-18, υπήρξε μία ολιγόλεπτη διακοπή, λόγο τραβήγματος στον προσαγωγό του αρχηγού και πασαδόρου της ομάδας του Ροδίων Άθλησης Νίκου Μακρή, που ευτυχώς όμως κατάφερε και συνέχισε αμέσως το παιχνίδι. Σταθερά λοιπόν μπροστά ήταν οι φιλοξενούμενοι και το σκορ έφθασε να είναι 22-23 και με πλασέ του Αν. Τριπολιτσιώτη έγινε το 22-24. Η ομάδα της Ρόδου ήταν ακόμα μέσα στο σετ αλλά σε μία επιθετική προσπάθεια του Χουσίδη οι Τριπολιστιώτης και Κάλας κέρδισαν το μπλοκ και έγινε το τελικό για 22-25 για το τέταρτο σετ και το 2-2.
5ο ΣΕΤ
Το τάι μπρέικ ξεκίνησε ελπιδοφόρα για του Ροδίτες, που είχαν κεφάλι στο σκορ έστω και με δύο πόντους (4-2). Η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο καλή Η πολύ κακή υποδοχή των γηπεδούχων και το δυνατό σερβίς του αρχηγού του Πανελληνίου Γιάννη Τοκάνη, έφεραν τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ (4-7). Το καλύτερο που κατάφεραν να κάνουν του Ροδίων Άθλησης ήταν να φθάσουν στο -2 (6-8) χωρίς όμως να καταφέρνουν να κάνουν την ανατροπή, αφού μέχρι το τέλος του τάι μπρέικ πήραν μονό 2 πόντους και έτσι γράφτηκε το 8-15 και 2-3 στα σετ.
Τα σετ του αγώνα: 15 – 25 (20’), 25 – 21 (27’), 23 – 25 (22’), 25 – 22 (27’), 8 – 15 (17’)
ΡΟΔΙΩΝ (Ν. Αντωνιάδης): Μακρής Ν., Γιώτης Δ., Τσακογιάννης Α., Προδορμίδης Β., Κότιτσας Δ., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Μαυράλης Κ., Καρύδας Ι., Μπαρδής Β., Χουσίδης Θ., Κοκολάκης Ε.
Γ.Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Λακασάς Π.): Δημητούλης Κ., Μπίκος Κ., Κάλας Π., Τοκάνης Ι., Ντινόπουλος Μ., Μπουγάς Ν., Μπάση Α., Κωνσταντινίδης Θ., Χατζηθάνος Κ., Αντωνιάδης Α., Αγγέλου Σ., Τριπολιτσιώτης Α.

Φώτης Αντωνάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments