Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βελτιωμένος ο Απόλλωνας, πήρε ισοπαλία

Βελτιωμένος ο Απόλλωνας, πήρε ισοπαλία

2
apollonas diamartiries
Dodekanisos

Έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Δημήτρη Σαπλιγκτίδη που θα είναι και ο νέος προπονητής, ο Απόλλων Καλυθιών έδειξε αρκετά βελτιωμένος στο παιχνίδι με την Δόξα Ψίνθου παρά το τελικό 1 – 1. Οι γηπεδούχοι ήταν διαφορετικοί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και τουλάχιστον ανασταλτικά τα πήγαν αρκετά καλά απέναντι σε μια Δόξα που έως τώρα έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά πάντως έδειξε στο μεγαλύτερο διάστημα εγκλωβισμένοι με την τακτική που ακολούθησαν οι απολλωνιστές με αποτέλεσμα να επέλθει από κάποιο σημείο και μετά και το στοιχείο του εκνευρισμού. Οι «βυσσινί» άρχισαν να βρίσκουν και πάλι τα πατήματα τους προς το τέλους της αναμέτρησης όπου δημιούργησαν ορισμένες φάσεις και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια ίσως να μπορούσαν να φύγουν από τις Καλυθιές με το τρίποντο.
Στο 23’ και μετά από ωραία ανάπτυξη των φιλοξενούμενων, ο Παπανικολάου από τα δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Οχτάρας επιχείρησε την προβολή από την μικρή περιοχή. Ο Ηλίας απόκρουσε όμως η μπάλα έφθασε στον πεσμένο Οχτάρα ο οποίος με νέα προβολή την προώθησε στα δίχτυα και έκανε το 0 – 1.
Στο 52’ ο Κώστας επιχείρησε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ. Η μπάλα διέγραψε μια πολύ περίεργη τροχιά με αποτέλεσμα ο Τόππος να αιφνιδιαστεί και τελικά να καταλήξει στα δίχτυα του για να γίνει έτσι το 1 – 1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης (Κόκκαλης, Σάββενας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ηλίας, Μιχαλάς, Στάθης, Παπαδόπουλος, Σταυρής (20’ λ.τ. Μοσχιδιού), Σαββούλης, Δανάς, Κώστας, Παπανθύμου (80’ Τσαλίκης), Γιώργου (46’ Σπαχίου), Τσαγκάρης
ΔΟΞΑ: Τόππος, Ορφανός Χρήστος (71’ Καλόψυχος), Στελλάς Μιχάλης, Μπαρμπαντώνης, Κατσιδώνης, Τσοπάνογλου, Ορφανός Δημήτρης, Οχτάρας, Ορφανός Βασίλης, Παπανικολάου (65’ Καβουκλής), Πλύγκος Μιχάλης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mourinio
mourinio
9 years ago

Epikinduno trio…Tragikoi!!!Me to etsi thelw na mhn kerdisei h doxa.Eidika o savvenas polu proklitikos…O Salpigidhs me ton diauthth k ton paratirith diaithsias sunadelfoi,tyxaio???

allan
allan
9 years ago

συμφωνω φιλε μου αλλα και η δοξα δεν επαιξε καλα κ εβαλε τον απολλων μες το παιχνιδι με το τραγικο λαθος του τοππου!!!