Αρχική Αθλητικά νέα Άνετο πέρασμα του ΟΦΗ από την Ριζούπολη

Άνετο πέρασμα του ΟΦΗ από την Ριζούπολη

0
Dodekanisos

Ο ΟΦΗ επικράτησε στη Ριζούπολη επί του Απόλλων Σμύρνης με σκορ 3-0 σε εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Λάζαρος Λάμπρου που «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του σκοράροντας δις μέσα σε τρία λεπτά. Με το «τρίποντο» αυτό, ο ΟΦΗ έφτασε στην τέταρτη θέση τους Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, με τους «πράσινους» να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Στον αντίποδα, η «ελαφρά ταξιαρχία» γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα στο ντεμπούτο του Μάρκο Γκρότε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Παράλληλα παραμένει ουραγός στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και βάσει εικόνας δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Πάντως, καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η αποβολή του Γιακιμόσφσκι για τον Απόλλων μόλις 19ο λεπτό, με το σκορ στο 0-0.

Στα της αναμέτρησης, το παιχνίδι είχε πάρα πολύ καλό ρυθμό από την αρχή. Όμως ο Απόλλων ατύχησε να μείνει με 10 παίκτες νωρίς. Ειδικότερα στο 19′ ο Γιακιμόφσκι αγκάλιασε τον Τοράλ στην περιοχή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Μανούχο, που ταυτόχρονα υπέδειξε και πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νέιρα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Παρόλα αυτά το γκολ δεν άργησε να έρθει για τον ΟΦΗ. Στο 24ο λεπτό ο Γκαγιέγος βρήκε τον Λάμπρου και ο επιθετικός του ΟΦΗ με έξοχο πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Ενώ στο 26′ πάλι ο Λάμπρου έγραψε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων αναγκαστικά έπαιξε φουλ επίθεση για να βρει το γκολ που θα τον έβαζε εκ νέου στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Σαν αποτέλεσμα άφησε αρκετά κενά στα μετόπισθεν και στο 65΄ ο Γκαγιέγος με έξοχη εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βέρχουλστ για το τελικό 0-3 του ΟΦΗ. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Μανούχος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάρκο Γκρότε): Βέρχουλστ,  Ντεντάκης,  Μπρούνο Άλβες,  Λισγάρας (77΄ Μαρτίνες),  Γιακιμόφσκι,  Φατιόν (64΄ Κραγιόπουλος),  Σλίβκα,  Λα  Πάρα (64΄ Παμλίδης),  Γιαννιώτας (77΄ Ρόνγκε),  Σίγκνιεβιτς (28΄ Παπαγεωργίου),  Ιωαννίδης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (73΄ Κοροβέσης), Γκαγιέγος (78΄ Σελίμοβιτς), Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδης (65΄ Ναμπί), Τοράλ (73΄ Καμάου), Νέιρα (65΄ Ντουρμισάι), Λάμπρου

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments