Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Χ»ορταστική ισοπαλία ανάμεσα σε Διαγόρα και Χανιά

«Χ»ορταστική ισοπαλία ανάμεσα σε Διαγόρα και Χανιά

0
Dodekanisos

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο Διαγόρας στο ντεμπούτο του Γιάννη Προβίδα στην άκρη του πάγκου του αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στα Χανιά, σε αναμέτρηση για την εμβόλιμη 13η αγωνιστική της Super League. Προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζούνη ο Διαγόρας, σκόραρε με πέναλτι ο Μπαστιάνος. Ισοφάρισαν δις τα Χανιά με καταπληκτικό γκολ του Μπαϊροβιτς και πέναλτι του Βασιλόγιαννη.

Παρά το γεγονός ότι η βροχή έπεφτε ασταμάτητα με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να έχει «πλημμυρίσει» σε αρκετά σημεία, οι δύο σύλλογοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να προσφέρουν γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός άνοιξε, ωστόσο υπήρχε απόλυτη ισορροπία. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. 

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Διαγόρα με τον Σινγκ στο 10′ να επιχειρεί σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του Κουτζαβασίλη. Στιγμές αργότερα υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς «γηραιού» για τράβηγμα του Λούκας στον Μπαστιάνο εντός περιοχής. Όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζεται». Στο 23′ ο Διαγόρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μπαστιάνος ξέφυγε στην κόντρα επίθεση, δεν παράτησε την φάση και κέρδισε φάουλ σε πάρα πολύ πλεονεκτική θέση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάριος Ζούνης και έστειλε απευθείας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κουτζαβασίλη, με τον τερματοφύλακα των Χανίων να φέρει ευθύνη στο γκολ. Όμως, πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Ειδικότερα, στο 37ο λεπτό ο Βάρκας έβγαλε προωθημένη μπαλιά για τον Μπαϊροβιτς, με τον 26χρονο Σουηδό επιθετικό να νικάει τον Μπιντσή με τρομερό διαγώνιο σουτ για το 1-1. Ενώ στο 43′ ο Σουηδός που καραδοκούσε μέσα στην περιοχή του Διαγόρα απώλεσε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να κάνει το 1-2. Από σπόντα η μπάλα έφτασε στα πόδια του, αλλά το πλασέ του κατέληξε ελάχιστα άουτ! 

Το δεύτερο μέρος άρχισε δίχως βροχόπτωση και με τα Χανιά να μετρούν τρεις πολύ καλές στιγμές μέσα σε διάστημα τριών λεπτών. Αρχικά στο 55′ ο Βασιλόγιαννης έκανε το πλασέ με τον Μπιντσή να λέει «όχι». Στο 57ο λεπτό ο Μπιντσής είπε νέο «όχι» σε σουτ του Μπαϊροβιτς και τέλος στο 59′ ο γκολκίπερ του «γηραιού» μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Λούκας. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατόρθωσα να σκοράρουν σε καμία από τις τρεις ευκαιρίες που είχαν και κάπου εκεί επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Στο 63′ ο Κίνγκσλεϊ που πριν λίγα λεπτά είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Βασιλακάκη, ανέτρεψε τον Τσιάντουλα μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή Λάμπρου να καταλογίζει την παράβαση. Ενώ o 23χρονος δεξιός μπακ των Χανίων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Μπαστιάνος εκτέλεσε το πέναλτι, νικώντας τον Κουτζαβασίλη για το 2-1! Στο 82′ σουτ του Κόλλα έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μπιντσής. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Τοπάλ βρήκε την μπάλα με το χέρι με τον άρχοντα του αγώνα να αποβάλει τον ίδιο με κόκκινη κάρτα και να καταλογίζει πέναλτι. Ο Βασιλόγιαννης ευστόχησε στην εκτέλεση για το τελικό 2-2. 

Διαιτητής: Γιώργος Λάμπρου (Εύβοιας)

Βοηθοί: Δαυίδ Πριονάς (Εύβοιας), Μαρία Δέτση (Αθηνών)

Τέταρτος: Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μανώλης Γιαννουγλίδης (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Διαγόρας (Γιάννης Προβίδας): Μπιντσής, Τοπάλ, Τάτσης (46′ Λαμπίρης), Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Μουμίν, Γιώργου, Τσιάντουλας (90′ Μπούμπας), Ζούνης, Μπαστιάνος (94′ Σάιμπερτ), Σινγκ. 

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Λούκας (60′ Καμαρά), Ζιούλης, Καψάλης (60′ Μασούρας), Τσαμούρης, Βασιλακάκης (60′ Κίνγκσλεϊ), Παναγιωτούδης (80′ Πατάπης), Μπαϊροβιτς, Βάρκας, Βασιλόγιαννης, Κόλλας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments