Αρχική Επικαιρότητα Aνεμβολίαστοι υγειονομικοί δουλεύουν κανονικά στο «Γεννηματάς»

Aνεμβολίαστοι υγειονομικοί δουλεύουν κανονικά στο «Γεννηματάς» [vid]

0
Φωτογραφία: thefaq.gr
Dodekanisos

Κανονικά στις δουλειές τους εισήλθαν από το πρωί εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα «el.gr», παρόμοιες πληροφορίες υπάρχουν και για άλλα νοσοκομεία της επικράτειας. Παράλληλα ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Πέτρος Κετικίδης, αποκάλυψε ότι «δεν βγαίνουν οι βάρδιες και χρειαζόμαστε άτομα»! 

«Δεν υπάρχει αναστολή. Στα προγράμματα εμφανίζονται τα ονόματά τους. Ο διοικητής μας είπε ότι όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι δεν δουλεύουν. Θα πάρουν ένα χαρτί από το τμήμα προσωπικού. Ούτε αυτοί ξέρουν κάτι. Ενώ ο διοικητής μας είπε ότι ακόμη και σήμερα μπορούν να πάνε να εμβολιαστούν. Όταν από σήμερα ισχύει ο νόμος της κυβέρνησης, ότι όποιος κάνει μία δόση εμβολίου, έρχεται μετά από 14 ημέρες. Ενώ όποιος κάνει τα άλλα μετά από 1,5 μήνα άρα η κυβέρνηση έχει αναστείλει αυτό που μόνη της ψήφισε», επισήμανε ο πρόεδρος των εργαζομένων. Όπως δήλωσε ο κ. Κετικίδης, στο «Γεννηματά» δεν έχουν εμβολιαστεί περίπου 60-70 εργαζόμενοι.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως οι με την εφαρμογή των «εκβιασμών» της κυβέρνησης προς τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα. 

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments