Αρχική Αθλητικά νέα Είπε αντίο στην Μπενφίκα ο Ανδρέας Σάμαρης

Είπε αντίο στην Μπενφίκα ο Ανδρέας Σάμαρης [pic]

0
Φωτογραφία: primetimezone.com
Dodekanisos

Ο Ανδρέας Σάμαρης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε την Μπενφίκα. Ο Έλληνας μέσος «έλυσε» το συμβόλαιό του με τους «αετούς» της Λισαβόνας, τους οποίους ευχαρίστησε μέσω Instagram. 

Ύστερα από επτά χρόνια, 195 επίσημες συμμετοχές και εννιά γκολ, ο Ανδρέας Σάμαρης δεν θα συνεχίσει στην Μπενφίκα. Ο 32χρονος μέσος ήταν κάτοικος Λισαβόνας από το 2014, όταν και είχε μετακομίσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Με την Μπενφίκα, ο Σάμαρης κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, δύο λιγκ καπ και δύο σούπερ καπ Πορτογαλίας. 

Με δημοσίευσή του στο Instagram γραμμένη στα Πορτογαλικά, ο Σάμαρης αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε την Μπενφίκα. Παράλληλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους των «αετών» και όλους εκείνους, με τους οποίους συνεργάστηκε. 

«Όλα τα ωραία τελειώνουν. Με τη λύση του συμβολαίου μου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου στην ομάδα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα τελευταία επτά χρόνια. Αλλά, το ευχαριστώ είναι η λέξη που χρησιμοποιώ περισσότερο από τότε που έμαθα να μιλώ πορτογαλικά. Επειδή ήμουν και είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έζησα χάρη στους φιλάθλους που πάντα με στήριζαν. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων. Εύχομαι τύχη και επιτυχίες στον κόσμο αυτού του τεράστιου συλλόγου. Γι’ άλλη μία φορά, ευχαριστώ Μπενφίκα. Εις το επανιδείν».

Δείτε την σχετική δημοσίευση

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Samaris (@asamaris22)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments