Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αναχωρούν για τα Τρίκαλα

Αναχωρούν για τα Τρίκαλα

0
mesogios1
Dodekanisos

Με τη συμμετοχή και του συλλόγου «Μεσόγειος», θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 10 έως και τις 12 Ιουλίου στα Τρίκαλα το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου εφήβων – παίδων – κορασίδων. Ο ροδίτικος σύλλογος στο δελτίο τύπου εξέδωσε, αναφέρει τα εξής:

«Αναχωρεί , καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Τετάρτη 08/07,η αποστολή Του Π.Σ. Μεσόγειος Ρόδου, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου εφήβων-παίδων- κορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα από τη Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Ιουλίου.
Το σωματείο μας θα συμμετάσχει σε αυτήν την διοργάνωση με τρείς αθλητές στις παραπάνω κατηγορίες, , τόσο στην ατομική χρονομέτρηση, ‘οσο και στην αντοχή.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία εφήβων, θα αγωνιστεί ο Γιάννης Παρίσης. Ο Γιάννης μεταγράφηκε στο σωματείο μας φέτος, από το σωματείο του Διαγόρα Ρόδου και είναι υιός του πρόεδρου της ομάδος μας. Ασχολείται μόλις δύο χρόνια με την ποδηλασία και τη φετινή χρονιά παρουσιάζει ραγδαία εξέλιξη.Στόχος του μια καλή εμφάνιση, μιάς και είναι το πρώτο του πανελλήνιο και η συγκομιδή εμπειριών που θα τον συντροφεύση τα επόμενα χρόνια.
Στην κατηγορία παίδων, θα αγωνιστεί ο 16ος Παντελής Καρατζόπουλος. Ο Παντελής, μεταγράφηκε από το σωματείο του Π.Ο. ΚΩ την φετινή χρονιά. Αν και ασχολείται πέντε χρόνια με την ποδηλασία, τα διάφορα προβλήματα υγείας και τραυματισμών, δεν του είχαν δώσει μέχρι τώρα την ευκαιρεία να δείξει πολλά πράγματα σε πανελλήνια εμβέλεια. Τη φετινή χρονιά, δείχνει ανοδική πορεία και το πανελλήνιο αυτό, είναι μια ευκαιρεία να δει σε ποιά κατάσταση βρίσκεται.
Στην κατηγορία κορασίδων, τέλος, θα αγωνιστεί η Κωσταντίνα Καρατζοπούλου. Η 15χρονη αθλήτρια, μεταγράφηκε την φετινή χρονιά στο σωματείο μας, από τον Π.Ο. ΚΩ. Ασχολείται πέντε χρόνια με την ποδηλασία και την περυσινή χρονιά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία παγκορασίδων στην πανελλήνια ημέρα νεολαίας! Στόχος της μια θέση στην πρώτη εξάδα, μιας και είναι η πρώτη της χρονιά στη νέα κατηγορία.
Την αποστολή θα συνοδέψει ο προπονητής της ομάδας κος Τάντης Σπύρος.
Το σωματείο μας θα ήθελε γι’ αυτήν την αποστολή, να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την BLUE STAR FERRIES, το WHEELS bike shop, to Spagetti House και τον κο Σίμο Τριομάτη για την οικονομική και υλική τους συνεισφορά, που χωρίς αυτήν, θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της αποστολής».mesogios2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments