«Αγωνιζόμαστε για την ελευθερία ολόκληρου του κόσμου!», λέει ο Πούτιν

0
Dodekanisos

Βαρυσήμαντη ομιλία έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν την Τρίτη 28 Νοεμβρίου ενώπιον του Ρωσικού Λαϊκού Συμβουλίου. «Θα ήθελα να τονίσω ότι χωρίς μια κυρίαρχη, ισχυρή Ρωσία, δεν είναι δυνατή καμία μόνιμη, σταθερή παγκόσμια τάξη», είπε και πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Είναι η χώρα μας συγκεκριμένα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας μιας πιο δίκαιης παγκόσμιας τάξης. Όπως έχει συμβεί περισσότερες από μία φορές στην ιστορία, έπεσε στη χώρα μας σήμερα, στον Ρωσικό Κόσμο, να φράξει το δρόμο όσων διεκδικούν παγκόσμια κυριαρχία. Αγωνιζόμαστε για την ελευθερία όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά ολόκληρου του κόσμου».

«Σήμερα, η ρωσοφοβία και άλλες μορφές ρατσισμού και νεοναζισμού έχουν γίνει ουσιαστικά η επίσημη ιδεολογία των δυτικών κυβερνώντων ελίτ. Στρέφονται όχι μόνο εναντίον των Ρώσων, αλλά και εναντίον όλων των λαών της Ρωσίας. Έχουμε γίνει ισχυρότεροι. Οι ιστορικές περιοχές μας επέστρεψαν στη Ρωσία. Η κοινωνία εγκαταλείπει το επιφανειακό και στρέφεται στις αληθινές, αυθεντικές αξίες της».

Επιδεικνύοντας την αποτυχία των κυρώσεων της Δύσης “blitzkrieg”, ο Πούτιν τόνισε ότι οι αντίπαλοι της Ρωσίας έχουν συχνά επιδιώξει να “διαμελίσουν και να λεηλατήσουν τη Ρωσία, αν όχι με τη βία, τότε μέσω του χάους”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments