Άλλη μια «είδηση» για UFO αναπαράγεται σε όλο τον κόσμο και προκαλεί ερωτηματικά

0
Dodekanisos

Ένα ρεπορτάζ το οποίο αν μη τι άλλο προκαλεί πολλά ερωτηματικά «ανέβασε» στην ιστοσελίδα της η Daily Mail και έχει αναπαραχθεί από πολλά ειδησεογραφικά site σε όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρει, το ειδικό γραφείο της CIA έχει ανακαλύψει συνολικά εννέα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα από το 2003 και μάλιστα τα δυο εντελώς άθικτα.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για μια έκθεση η οποία βασίζεται σε «τρεις πηγές που ενημερώθηκαν για αυτές τις άκρως απόρρητες επιχειρήσεις», τις οποίες η ταμπλόιντ είπε ότι «μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας για να αποφύγουν αντίποινα» και «ενημερώθηκαν από άτομα που εμπλέκονται σε αυτές τις αποστολές ανάκτησης UFO». Η πηγή πρόσθεσε ότι η CIA έχει ένα «σύστημα σε ισχύ που μπορεί να διακρίνει τα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα ενώ είναι ακόμα καλυμμένα», στέλνοντας μια ομάδα για να περισυλλέξει τα συντρίμμια όταν πέσουν στη Γη.

Η Daily Mail κάνει λόγο επίσης για το Γραφείο Παγκόσμιας Πρόσβασης (OGA) της CIA, μέρος της Διεύθυνσης Επιστήμης και Τεχνολογίας του οργανισμού, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως από τη CIA για να εξασφαλίσει την πρόσβαση του αμερικανικού στρατού σε μυστικές περιοχές.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments