Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Με ενιαίο ψηφοδέλτιο;

Με ενιαίο ψηφοδέλτιο;

1
1
Dodekanisos

Με ενιαίο ψηφοδέλτιο είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν οι επόμενες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Και αυτό διότι όπως ανακοίνωσε σήμερα η προσωρινή διοίκηση, στις 16 Νοεμβρίου θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό την εξέταση τοι αιτήματος 28 σωματείων (την όλη ιστορία ξεκίνησε ο Άγιος Ισίδωρος) για αλλαγή του εκλογικού συστήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΔ:
«Το δ.σ. της ΕΠΣ Δωδεκανήσου έχοντας υπόψη το καταστατικό της, άρθρο 26 παρ.1,2,3,4,5 και 6 (έκτακτη Γενική Συνέλευση) έκανε δεκτό το αίτημα των 28 σωματείων (αιτιολογημένα 2/5 των σωματείων) και Συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα «Τροποποίηση Καταστατικού του άρθρου 30 (αρχαιρεσίες) για τις 16/11/2013. Η εκλογή 11μελούς δ.σ., να γίνεται με την κατάρτιση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου (λίστα).Ο τόπος και η ώρα θα ανακοινωθούν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ΄?