Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πάτησε» κορυφή ο Άρης!

«Πάτησε» κορυφή ο Άρης!

0
aris kolossos
Dodekanisos

Ένα ευχάριστο μεσημέρι πέρασε σήμερα στον Αρχάγγελο ο τοπικός Άρης ο οποίος επικράτησε άνετα του ΑΟ Βαθύ με 5 – 1 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν τους τρεις βαθμούς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν τα τρία από τα πέντε τους τέρματα. Η νίκη αυτή ήταν η τέταρτη για την ομάδα του Μιχάλη Χαρίτου, σε τέσσερα παιχνίδια.
Μόλις στο 7’ ο Μάλλιος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 0 και στο 28’ ο ίδιος παίκτης με νέα κεφαλιά (μετά από εκτέλεση κόρνερ) πέτυχε το 2 – 0. Ο Παπαοικονόμου στο 37΄μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 3 – 0. Στο 66’ ο Κλειδαράς με κοντινό πλασέ μείωσε σε 3 – 1 αλλά στο 85’ ο Μπαϊρακτάρης με πλασέ και στο 88’ ο Μάλλιος που πέρασε και τον τερματοφύλακα διαμόρφωσαν το τελικό 5 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης (Μοσχάτος, Παρτσακουλάκης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Ντελέρνο, Κωστάκης, Πομπού (46’ Νικήτας), Σταμούλης, Κοντόγιαννος, Χατζηνικόλας (46’ Δημητριάδης), Παπαοικονόμου, Μάλλιος, Κολιάδης (55’ Λαμπριανός), Μπαϊρακτάρης
ΑΟ ΒΑΘΥ: Λελέκης, Καμπούρης, Φέκκας, Τσαγγάρης, Λαζαρίδης, Καρράς, Γιαμέας, Μπαϊράμης, Κλειδαράς, Σάντος, Ανθούλης (61’ Βρουβής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments