Αρχική Εκτός συνόρων 4 δις δολάρια κόστισε ο Ρονάλντο στην Coca Cola μέσα σε 1...

4 δις δολάρια κόστισε ο Ρονάλντο στην Coca Cola μέσα σε 1 λεπτό!

0
Dodekanisos

Η δύναμη των influencer να ανεβάζουν και να κατεβάζουν την αξία μιας επιχείρησης με κάθε μικρή ή μεγάλη τους κίνηση είναι γνωστή. 

Την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 ο Κριστιάνο Ρονάλντο χωρίς να πει λέξη στοίχισε στη coca cola 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, πριν τo παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ουγγαρία, απομάκρυνε επιδεικτικά 2 μπουκάλια του δημοφιλούς αναψυκτικού που είχαν τοποθετηθεί μπροστά του. Ο Πορτογάλος άσος στη συνέχεια σήκωσε ένα μπουκάλι νερό και το έδειξε στις κάμερες.

Τα μπουκάλια δεν βρέθηκαν μπροστά του τυχαία. Ήταν εκεί ως πληρωμένη τοποθέτηση προϊόντος αφού η Coca Cola είναι ο σπόνσορας του Euro 2020. 30 λεπτά μετά την κίνηση αυτή η μετοχή της εταιρίας καταβαραθρώθηκε στα $55,22 χάνοντας 1,6% της χρηματιστηριακής της αξίας. Μπορεί το ποσοστό να μην φαίνεται μεγάλο για κάποιον που δεν ασχολείται με το χρηματιστήριο, ωστόσο τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Έτσι η αξία κεφαλαιοποίησης από $242 δις έπεσε στα $238 δις καταγράφοντας συνολικές απώλειες πάνω από $4 δις! 

Ερωτηθείς ο Ρονάλντο για την κίνηση αυτή είπε πως είναι σημαντικό τα παιδιά να έχουν μια υγιής και ισορροπημένη δίαιτα. “Είμαι αυστηρός με το γιο μου. Μερικές φορές πίνει αναψυκτικά και τρώει πατατάκια και ξέρει ότι δεν μου αρέσει.” 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments